• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf €29,-
 • 30.000 producten op voorraad
 • Gratis Click & Collect
InstaPets Prins katInstaPets Prins kat

Deze Prins InstaPets is helaas afgelopen!

Probeer GRATIS Prins VitalCare Protection kattenvoeding & post op Instagram!

Wij zoeken katten om Prins VitalCare Protection kattenvoeding gratis uit te proberen! Vindt jouw huisdier het leuk om voer uit te proberen en vind jij het leuk om andere huisdierbaasjes te inspireren op Instagram? Geef je dan nu op!

Hoe werkt het?

 • Meld je aan via het formulier.
 • Beantwoord enkele vragen over je huisdier.
 • Word je geselecteerd? Dan ontvang je een passend product thuis gestuurd.
 • Binnen 3 weken na ontvangst plaats jij een post op Instagram.

De voeding die je ontvangt is perfect afgestemd op jouw kat! In ruil hiervoor, plaats je een leuke foto of video op je Instagram tijdlijn met jouw kat en het product met de verpakking duidelijk in beeld. Als jij bent uitgekozen ontvang je per e-mail bericht, dit kan een aantal weken duren.

Over Prins Vitalcare Protection kattenvoeding

Prins VitalCare Protection is voor het baasje die zijn kat nét dat beetje extra wil geven. De krokante Prins VitalCare Protection brokvoedingen zorgen voor de juiste preventieve ondersteuning, van kitten tot senior.

Deze voedingslijn is rijk aan kip of zalm en bevat unieke ingrediënten ter ondersteuning van onder andere een gezonde darmflora, huid- en vacht, weerstand en een gezond gebit. VitalCare Protection is speciaal voor bewuste katteneigenaren die hun dier echt iets meer willen bieden.

 • De eerste voeding met Schüssler celzouten en kruiden als unieke preventieve ondersteuning.
 • Houdt rekening met de specifieke gevoeligheden van de kat, zoals kieskeurigheid en extra ondersteuning van bepaalde organen.
 • Unieke samenstelling van antioxidanten zorgt voor bescherming van de kat tijdens zijn hele leven.
 • Hoge verteerbaarheid.
 • Niet te platte brokvorm die door de kat goed op te pakken en te eten is.
 • Voor iedere levensfase en leefstijl een preventieve, aangepaste voeding.

Meld je nu aan om de Prins VitalCare Protection kattenvoeding gratis te proberen!

1. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen.
2. Per adres kan maximaal één deelnemer worden gekozen.
3. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar en moet de deelnemer woonachtig zijn in Nederland. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.
4. Deelname is uitgesloten voor medewerkers van Pets Place en Boerenbond.
5. Gekozen deelnemers worden binnen 3 weken na sluiten van de inschrijving bekend gemaakt per e-mail via het opgegeven e-mailadres.
6. Gekozen deelnemers dienen het gratis product, binnen 1 week na ontvangst van de gratis bestelcode, te bestellen in de Pets Place webshop, anders vervalt de deelname.
7. Gekozen deelnemers dienen binnen 3 weken na ontvangst van de producten een foto of video op de tijdlijn van het aangegeven Instagram account te plaatsen. Het huisdier dient samen met het product zichtbaar in beeld te zijn en de post moet zijn voorzien met de tag @petsplacenl.
8. De gegevens die in het kader van Pets Place InstaPets worden verkregen, worden door Pets Place en Boerenbond alleen gebruikt ten behoeve van InstaPets.
9. Pets Place en Boerenbond kunnen, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de looptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden InstaPets onderdelen wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.
10. In geval van fraude of onrechtmatige beïnvloeding van de InstaPets behouden Pets Place en Boerenbond zich het recht voor om deelnemers uit te sluiten, niet tot het opsturen van producten over te gaan of het recht op producten te laten vervallen.
11. Indien bij deelname onvolledige en/of onjuiste (persoons)gegevens worden opgegeven, hebben Pets Place en Boerenbond het recht de deelname van verdere mededinging uit te sluiten en kan worden besloten het recht op deelname van InstaPets te laten vervallen.
12. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
13. De te testen producten kunnen niet worden ingewisseld voor contanten en zijn niet overdraagbaar.
14. Er geldt voor een door een deelnemer geweigerd product geen vervangingswaarde. Bij weigering van de producten vervalt deze aan Pets Place en Boerenbond.
15. In gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslissen Pets Place en Boerenbond.
16. Deelname aan InstaPets betekent instemming met de gestelde voorwaarden.

Back to top