• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • 30.000 producten op voorraad
  • Gratis Click & Collect

Geef je knaagdier of konijn cadeautjes

Feest! Want je konijn of knaagdier is bijna jarig! Geef aan je knaagdier of konijn een leuk cadeau. 

Heerlijke knaagdiersnacks

Knabbelen op een lekkere taart of lekker snoepen tussendoor: Dat hoort natuurlijk op een verjaardag!

Speelgoed cadeau voor knager

Het is bijna de verjaardag van je konijn of knaagdier en je wilt hem of haar graag verwennen met een nieuw speeltje. Bekijk hier de leuke speeltjes waarmee je knager urenlang speelplezier zal hebben! 

Verjaardag vol verblijfsdecoratie

Is je konijn of knaagdier toe aan een nieuw huisje, of wil je gewoon even het verblijf opleuken? Geef dan iets leuks voor het verblijf als cadeau voor de verjaardag van je knager!

Verjaardagscadeaus tot 15 euro

Prijs voor een klein prijsje! Natuurlijk kun je ook voor een klein bedrag leuke cadeaus scoren voor je konijn of knaagdier. Speciaal daarom hebben we hier een heleboel leuke cadeaus voor jarige knagers met een prijs onder de 15 euro op een rijtje gezet.

Inspiratie nodig voor verjaardagscadeaus?

Een verjaardag mag natuurlijk niet zomaar voorbij gaan, ook niet die van je lieve knager. Om de verjaardag een dag te laten zijn als geen ander, is het natuurlijk superleuk om iets aan je knaagdier of konijn iets leuks of lekkers te geven. Dat is leuk voor je dier, maar ook genieten voor jou als baasje! Vier de verjaardag van je konijn met leuk speelgoed als cadeau, geef een lekkere knaagdiersnack aan je jarige cavia of scoor leuke spullen die het verblijf van je jarige knager kunnen opleuken. Op deze pagina staan allerlei leuke cadeaus voor konijnen en knaagdieren op een rij. Van al die leuke cadeaus maken konijnen vast en zeker een vreugdesprongetje en de cavia’s hoor je tevreden piepen!

Niet alleen mensen zijn dol op een lekkere snack op een verjaardag, konijnen en knaagdieren ook! Daarom vind je op deze pagina allerlei lekkere knaagdiersnacks om als cadeau te geven aan je jarige konijn of knaagdier. Geef als verjaardagscadeau voor je konijn of knaagdier bijvoorbeeld een heerlijke knaagtaart, of geef ze een paar lekkere appelsnoepjes! Deze snoepjes zijn naast hartstikke lekker, ook nog eens gezond voor je konijnen en knaagdieren! Zo kunnen je knagers gerust snacken op hun verjaardag. Nog meer lekkers en leuks voor konijnen en knaagdieren bekijken om cadeau ideeën op te doen? Kijk snel verder op deze pagina.

Of kies bijvoorbeeld als verjaardagscadeau voor een houten knaagspeeltje, dat is leuk om mee te spelen en het is goed voor hun tanden. Of kies voor het snack board zodat je konijn kan puzzelen naar lekkere snoepjes! Met al die leuke cadeaus voor konijnen en knaagdieren kan je vast niet wachten om het cadeau te geven! En hoe fijn is het om je konijn of knaagdier zo gelukkig te zien en hem te verwennen op zijn speciale dag?

Er zijn heel veel leuke spullen die voor variatie in het verblijf van je dier kunnen zorgen. Zo heb je leuke tunnels, huisjes of zelfs leuk speelmos voor bijvoorbeeld hamsterscaping! Maar bijvoorbeeld ook een handige houder voor een voerbak of een voederstation met een hooiruif. Zo is het cadeau ook nog eens hartstikke nuttig, omdat het verveling tegengaat!

Wil je zien hoe andere konijnen- en knaagdierbaasjes de verjaardag van hun jarige knager vieren? Bekijk deze feestelijke foto’s en laat je inspireren door onderstaande Instagram foto’s van andere huisdierbaasjes. We delen maandelijks leuke verjaardagsfoto’s op Instagram en Facebook, wie weet staat jouw jarige dier daar de volgende keer tussen! Nu weet jij precies hoe je je knaagdier in het zonnetje kan zetten als hij of zij jarig is!

Back to top