• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • 30.000 producten op voorraad
  • Gratis Click & Collect

Musthaves voor grijze snuitjes

Ook voor dieren is het onoverkomelijk: na verloop van tijd worden ze een dagje ouder. Het is belangrijk om de zorg voor je dier aan te passen aan de leeftijd. Ook oudere huisdieren verdienen de beste zorg! Met de juiste producten kan je een belangrijke bijdrage leveren zodat jouw dier zo optimaal mogelijk kan genieten van de oude dag.

Zorgen voor jouw seniore hond

Er zijn verschillende producten die speciaal gemaakt zijn om een oudere hond te kunnen ondersteunen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan juiste voeding, supplementen voor bijvoorbeeld de gewrichten of speciale kussens waardoor de gewrichten minder worden belast.

Alles voor oudere katten

Bij oudere katten moet je wat meer opletten op het belasten van de gewrichten. Een krabplank is een goede vervanger voor een krabpaal, omdat deze de gewrichten van een oudere kat behoorlijk kan belasten. Maar ook seniorenbrokjes en denkspelletjes zijn handig.

De beste zorg voor oude knagers

Zorg voor voldoende hooi voor oudere konijnen of knaagdieren. Dit kunnen ze ook op hun oude dag nog goed gebruiken! Maar denk ook aan het verzorgen van de vacht, en biedt ze leuke denkspelletjes aan. Zo zullen ze zich niet vervelen!

Zorg voor een senior paard

Ga goed voorbereid met je paard op pad en gebruik een of meerdere reflecterende producten. Kies bijvoorbeeld voor de reflecterende uitrijdeken van Waldhausen. Vergeet ook niet om als ruiter reflecterende kleding en/of lampjes te gebruiken.

Zorgen voor je seniore huisdier

Back to top