• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • 30.000 producten op voorraad
  • Gratis Click & Collect

Paarden cadeautjes voor de verjaardag van je paard of pony

De verjaardag vieren van je paard of pony kan natuurlijk niet zonder paarden cadeautjes! Ontdek op deze pagina de leukste cadeaus om de verjaardag van je paard of pony te vieren. 

Speelgoed cadeau voor paarden

Verwen je jarige paard op zijn verjaardag met het leukste paardenspeelgoed! 

Benodigdheden voor in de stal

Jarig paard of niet, de stal en de rijbak van je paard of pony heeft aandacht nodig. Gelukkig zijn er veel verschillende stalaccessoires die je daarbij kunnen helpen. 

Ook een cadeau voor de ruiter

Op de verjaardag van je paard of pony ga je natuurlijk op zoek naar paarden cadeautjes. Maar om deze dag extra feestelijk te maken, mag je voor jezelf of een andere ruiter natuurlijk ook wel mooie ruiterkleding uitzoeken. 

Paarden cadeautjes tot 15 euro

Groot feest voor weinig geld! Ook met een bescheiden budget kun je de verjaardag van je paard of pony groots vieren. Ben jij op zoek naar een paarden cadeau voor een klein prijsje? Bekijk dan hier alle leuke cadeau voor jarige paarden met een prijs van maximaal 15 euro.

Inspiratie nodig voor verjaardagscadeaus?

Een verjaardag mag natuurlijk niet zomaar voorbij gaan, ook die van je paard of pony niet! Verras bijvoorbeeld je paard of pony met paarden cadeautjes zoals paardenspeelgoed of een mooi nieuw hooinet. Zo doe je je jarige paard een plezier, maar geef je ook iets praktisch. Speelgoed helpt ook om verveling tegen te gaan, en een nieuwe stal accessoire kan ook goed van pas komen. Jij blij, en je jarige paard blij!

Geef je paard of pony een speelbal voor zijn of haar verjaardag. Zo’n speelbal is gemaakt van stevig materiaal zodat je paard of pony hem niet kapot kan maken. Maar nog belangrijker: door het spelen voorkom je dat je paard of pony zich gaat vervelen en verbruiken ze wat energie. Sommige speelballen kunnen ook gebruikt worden als slowfeeder. Deze extra functie zorgt ervoor dat je paard langzaam hooi eet en wat uitdaging heeft tijdens het eten. Dit cadeau voor je verjaardag van je paard of pony is dus een absolute win-win!

Je kunt ook denken aan een mestvork of een mestboy, of een nieuwe voeremmer of een hooinet. Zo is een verjaardagscadeau voor je paard of pony ook nog hartstikke efficiënt! Want stalbenodigdheden heb je toch nodig, maar het aanschaffen is natuurlijk nog wel wat leuker als je het als cadeau voor je paard of pony kunt kopen.

Zie er met een nieuwe rij-outfit ook weer super sportief uit op de verjaardag van je paard of pony! Kijk hier eens naar de ruiterlaarzen, rijhandschoenen of een mooie nieuwe rijbroek. Een cadeau voor je paard en een cadeau voor jou als paardenliefhebber. De verjaardag van je paard of pony wordt op deze manier een groot feest voor zowel je jarige paard als voor jou!

Wil je zien hoe andere trotse paardenhouders en -verzorgers de verjaardag van hun jarige paard of pony vieren? Bekijk deze feestelijke foto’s en laat je inspireren door onderstaande Instagram foto’s van andere paardenbaasjes. We delen maandelijks leuke verjaardagsfoto’s op Instagram en Facebook, wie weet staat jouw jarige dier daar de volgende keer tussen! Nu weet jij precies hoe je je paard of pony met de leukste paarden cadeautjes kunt verwennen!

Back to top