• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • 30.000 producten op voorraad
  • Gratis Click & Collect
Pets Place petspanelPets Place petspanel

Probeer gratis onze producten & schrijf een review!

Vindt jouw huisdier het leuk om de nieuwste speeltjes, heerlijke snacks of verschillende soorten voeding gratis uit te proberen? En help jij ons graag met het geven van jouw eerlijke mening over onze producten? Geef jouw hond, kat, konijn of ander huisdier dan op voor onze Pets Place PetsPanels en misschien wordt jouw huisdier ons nieuwe PetsPanel lid!!

Welke producten wil jij uitproberen?

Op dit moment kun je jouw huisdier helaas niet opgeven voor een Petspanel. Houd deze pagina regelmatig in de gaten voor nieuwe Petspanels!

1. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen per PetsPanel.
2. Per adres kan maximaal één petspanellid worden gekozen.
3. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar en moet de deelnemer woonachtig zijn in Nederland. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.
4. Deelname is uitgesloten voor medewerkers van Pets Place en Boerenbond.
5. Gekozen petspanelleden worden binnen 2 weken na sluiten van de inschrijving bekend gemaakt per e-mail via het opgegeven e-mailadres.
6. Gekozen petspanelleden dienen uiterlijk 1 week na het bekend maken van de petspanelleden te reageren, anders worden er door Pets Place en Boerenbond nieuwe petspanelleden gekozen.
7. Petspanelleden dienen binnen 2 weken (tenzij anders aangegeven) na ontvangst van de producten een review achter te laten bij de betreffende producten in de Pets Place webshop.
8. De persoonsgegevens die in het kader van de PetsPanels worden verkregen, worden door Pets Place en Boerenbond alleen gebruikt ten behoeve van het betreffende PetsPanel. In enkele gevallen kunnen gegevens worden gedeeld met onze leveranciers, enkel ten behoeve van de verzending van producten.
9. Pets Place en Boerenbond kunnen, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de looptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden PetsPanels wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.
10. In geval van fraude of onrechtmatige beïnvloeding van de PetsPanels behouden Pets Place en Boerenbond zich het recht voor om deelnemers uit te sluiten, niet tot het opsturen van producten over te gaan of het recht op producten te laten vervallen.
11. Indien bij deelname onvolledige en/of onjuiste (persoons)gegevens worden opgegeven, hebben Pets Place en Boerenbond het recht de deelname van verdere mededinging uit te sluiten en kan worden besloten het recht op deelname van een PetsPanel te laten vervallen.
12. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
13. De te testen producten kunnen niet worden ingewisseld voor contanten en zijn niet overdraagbaar.
14. Er geldt voor een door een petspanellid geweigerd product geen vervangingswaarde. Bij weigering van de producten vervalt deze aan Pets Place en Boerenbond.
15. In gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslissen Pets Place en Boerenbond.
16. Deelname aan Pets Place PetsPanels betekent instemming met de gestelde voorwaarden.

Back to top