• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf €29,-
 • 30.000 producten op voorraad
 • Gratis Click & Collect
PetsPanel Prins katPetsPanel Prins kat

Deze Prins Petspanel is helaas afgelopen!

Probeer GRATIS Prins VitalCare Protection kattenvoeding & schrijf een review!

Wij zoeken testers om Prins VitalCare Protection kattenvoeding gratis uit te proberen! Vindt jouw huisdier het leuk om voer uit te proberen en help jij ons graag met het geven van een review? Geef je dan nu op!

Hoe werkt het?

 • Meld je aan via het formulier.
 • Beantwoord enkele vragen over je huisdier.
 • Word je geselecteerd? Dan ontvang je een passend product thuis gestuurd.
 • Plaats binnen 3 weken na ontvangst een review.

De voeding die je ontvangt is perfect afgestemd op jouw kat. In ruil hiervoor schrijf je een review over het product in onze webshop. Jouw eerlijke mening helpt andere baasjes om geschikte voeding te vinden! Als jij bent uitgekozen ontvang je per e-mail bericht, dit kan een aantal weken duren.

Over Prins VitalCare Protection kattenvoeding

Prins VitalCare Protection kattenvoeding is voor het baasje die zijn kat nét dat beetje extra wil geven. De krokante Prins VitalCare Protection brokvoedingen zorgen voor de juiste preventieve ondersteuning, van kitten tot senior.

Deze voedingslijn is rijk aan kip of zalm en bevat unieke ingrediënten ter ondersteuning van onder andere een gezonde darmflora, huid- en vacht, weerstand en een gezond gebit. VitalCare Protection is speciaal voor bewuste katteneigenaren die hun dier echt iets meer willen bieden.

 • De eerste voeding met Schüssler celzouten en kruiden als unieke preventieve ondersteuning.
 • Houdt rekening met de specifieke gevoeligheden van de kat, zoals kieskeurigheid en extra ondersteuning van bepaalde organen.
 • Unieke samenstelling van antioxidanten zorgt voor bescherming van de kat tijdens zijn hele leven.
 • Hoge verteerbaarheid.
 • Niet te platte brokvorm die door de kat goed op te pakken en te eten is.
 • Voor iedere levensfase en leefstijl een preventieve, aangepaste voeding.

Meld je nu aan om de Prins VitalCare Protection kattenvoeding gratis te proberen!

1. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen.
2. Per adres kan maximaal één petspanellid worden gekozen.
3. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar en moet de deelnemer woonachtig zijn in Nederland. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.
4. Deelname is uitgesloten voor medewerkers van Pets Place en Boerenbond.
5. Gekozen petspanelleden worden binnen 3 weken na sluiten van de inschrijving bekend gemaakt per e-mail via het opgegeven e-mailadres.
6. Gekozen deelnemers dienen het gratis product, binnen 1 week na ontvangst van de gratis bestelcode, te bestellen in de Pets Place webshop, anders vervalt de deelname.
7. Petspanelleden dienen binnen 3 weken na ontvangst van de producten een review achter te laten bij de betreffende producten in de Pets Place webshop.
8. De persoonsgegevens die in het kader van de PetsPanel wordt verkregen, worden door Pets Place en Boerenbond alleen gebruikt ten behoeve van het PetsPanel.
9. Pets Place en Boerenbond kunnen, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de looptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de PetsPanel wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.
10. In geval van fraude of onrechtmatige beïnvloeding van de PetsPanel behouden Pets Place en Boerenbond zich het recht voor om deelnemers uit te sluiten, niet tot het opsturen van producten over te gaan of het recht op producten te laten vervallen.
11. Indien bij deelname onvolledige en/of onjuiste (persoons)gegevens worden opgegeven, hebben Pets Place en Boerenbond het recht de deelname van verdere mededinging uit te sluiten en kan worden besloten het recht op deelname van een PetsPanel te laten vervallen.
12. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
13. De te testen producten kunnen niet worden ingewisseld voor contanten en zijn niet overdraagbaar.
14. Er geldt voor een door een petspanellid geweigerd product geen vervangingswaarde. Bij weigering van de producten vervalt deze aan Pets Place en Boerenbond.
15. In gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslissen Pets Place en Boerenbond.
16. Deelname aan de Prins PetsPanel betekent instemming met de gestelde voorwaarden.

Back to top