• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • 30.000 producten op voorraad
  • Gratis Click & Collect

Dieren in het donker

De dagen worden weer korter en het is sneller donker. Dat kan soms best gevaarlijk zijn! Goed zichtbaar zijn in het donker is belangrijk, ook voor dieren. Gelukkig zijn er handige hulpmiddelen die ervoor zorgen dat jouw dier goed opvalt. Zo zijn er lampjes om vast te maken aan een riem, of halsbanden en halters die reflecteren. Extra goed zichtbaar zijn met behulp van deze handige producten zorgt ervoor dat jij en je dier in het donker veiliger zijn.

Lichtgevende accessoires voor honden

Zorg dat je hond goed opvalt met een van deze accessoires. Maak bijvoorbeeld een veiligheidslampje vast aan de halsband van je hond, of kies voor een volledig lichtgevende halsband. Je kan ook kiezen voor een reflecterend veiligheidsvest. Zo is jouw viervoeter niet te missen in het donker!

Reflecterende halsbanden voor katten

Katten zijn in het donker slecht zichtbaar. Om ervoor te zorgen dat je kat beter opvalt, kan je jouw kat een reflecterende halsband omdoen. Een kat met een reflecterende halsband is beter zichtbaar voor onder andere weggebruikers, een stuk veiliger dus!

Veilig paardrijden in het donker

Ga goed voorbereid met je paard op pad en gebruik een of meerdere reflecterende producten. Kies bijvoorbeeld voor de reflecterende uitrijdeken van Waldhausen. Vergeet ook niet om als ruiter reflecterende kleding en/of lampjes te gebruiken.

Back to top