• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf €29,-
 • 30.000 producten op voorraad
 • Gratis Click & Collect

Round-up

RoundupRoundup

ROUNDUP® is het bekendste merk op het gebied van onkruidbestrijding en groene aanslag. Het merkt staat voor betrouwbare en effectieve producten. Of het nou gaat om onkruid in je gazon of in de (moes)tuin of om groene aanslag op je terras, ROUNDUP® helpt je met de problemen in jouw tuin!

Tonen als Foto-tabel Lijst

12Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Root Catalog petsplace kopen
  Round-Up Natuurlijk Onkruidvrij Concentraat - Onkruidbestrijding
  140 ml
  520 ml
  Winkelvoorraad
 2. Root Catalog petsplace kopen
  Round-Up Natuurlijk Onkruidvrij Gebruiksklaar - Onkruidbestrijding
  1 l
  3 l
  Winkelvoorraad
Tonen als Foto-tabel Lijst

12Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat doet ROUNDUP®?

Onkruid op je terras, in het gazon of in je (moes)tuin, daar zit je niet op te wachten. Onkruid kan zo hardnekkig zijn dat je er maar moeilijk vanaf komt. Dan zijn onkruidverdelgers de redders in nood. Ook groene aanslag zie je niet graag terug in je tuin. Met het merk ROUNDUP® laten we zien dat met de juiste middelen alle klussen in de tuin en om het huis makkelijk en zelfs leuk zijn om te doen.

Veel kennen ROUNDUP® van de onkruidbestrijder met glyfosaat. Echter is een uitfasering van deze werkzame stof afgesproken binnen de Ambitie Particulier gebruik van Gewasbeschermingsmiddelen van Tuinbranche Nederland. Dat betekent dat de producten van ROUNDUP® zijn veranderd. Deze verandering houdt in dat de producten van ROUNDUP® zonder glyfosaat zijn en dat de werkzame stoffen grotendeels een natuurlijke oorsprong hebben. Nog steeds effectief en betrouwbaar, maar dan natuurlijker!

Hoe werken de producten van ROUNDUP®?

Wanneer je onkruid in je tuin of bestrating wil bestrijden gebruik je ROUNDUP® Snel of Natuurlijk Onkruidvrij. Beide onkruidbestrijdingsmiddelen zijn gemaakt op basis van actieve ingrediënten die in de natuur voorkomen, namelijk nonaanzuur (pelargonzuur) en azijnzuur. Deze zuren zorgen ervoor dat het membraam van het onkruid uitdroogt. Op deze manier kan de plant niet meer aan fotosynthese doen waardoor het onkruid volledig uitdroogt. Bovendien worden deze zuren volledig afgebroken door de natuur en zijn ze onschadelijk voor zoogdieren en het bodemleven. Zo ben jij op een snelle en natuurlijke manier van het onkruid af!

Heb jij last van onkruid in je gazon? 

Paardenbloemen, madeliefjes, boterbloemen, het ziet er misschien leuk uit, toch heb je ze liever niet in jouw gazon. Je kan onkruid handmatig verwijderen, maar bij hardnekkig (terugkerend) onkruid kan een onkruidbestrijder nodig zijn. Ook hierbij helpt ROUNDUP® jou om snel en effectief van het onkruid af te komen zonder je gras te schaden. ROUNDUP® Gazon Onkruidvrij bestrijdt blad en wortel van het onkruid, maar spaart het gazon. De korrels zorgen ervoor dat in eerste instantie het onkruid gaat groeien, maar door deze groeispurt groeit het onkruid letterlijk kapot. Het onkruid verdwijnt en komt niet meer terug, zo geniet jij weer van een mooi, strak gazon!

Wil je snel van je groene aanslag op je terras, dak of muur af?

ROUNDUP® heeft een groene aanslageiniger die snel & effectief groene aanslag en algen verwijderd. De ROUNDUP® Groene Aanslagreiniger geeft resultaat binnen 24 uur en werkt tot 6 maanden lang. Ook dit product heeft een natuurlijke oorsprong, de werkzame stof is nonaanzuur die voorkomt in de natuur en ook volledig worden afgebroken door de natuur.

Maak een einde aan hardnekkig onkruid en groene aanslag met ROUNDUP®. Het is tijd om de handen uit de mouwen te steken en met plezier aan de slag te gaan!

Back to top