• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • 30.000 producten op voorraad
  • Gratis Click & Collect

Smaakgarantie

Bij Pets Place zijn we zo overtuigd van de smaak van onze voeding dat, mocht je hond of kat het niet lusten, je gewoon je geld terug krijgt! Dus dit is een ideaal moment om over te stappen op een nieuw merk hoogwaardige voeding voor jouw hond of kat. De smaakgarantie geldt bij Pets Place Boerenbond op de merken Sam's Field, Wellness CORE, Edgard & Cooper, Renske en op ons eigen Pets Place voer.

Hoe werkt het?

Verpakking aanschaffen

Koop in één van onze winkels een deelnemende verpakking. De smaakgarantie geldt alleen op de kleinste verpakkingen droogvoer van de geselecteerde merken.

Aanspraak maken op garantie

Blijkt dat je hond of kat het voer niet lust, dan kun je gebruik maken van de smaakgarantie. Kom binnen 3 weken met de zak honden- of kattenvoer, die minimaal nog halfvol zit, naar de winkel waar je het voer hebt aangeschaft (online retourneren niet mogelijk). Alleen de zak voer wordt wordt vergoed, overige kosten zoals reiskosten en dierenartskosten zijn uitgesloten.

Geld retour

Voldoe je aan de voorwaarden? Dan krijg je op vertoon van je kassabon je aankoopbedrag terug.

Online smaakgarantie
Heb je online één van de deelnemende verpakkingen aangeschaft en wil je aanspraak maken op de smaakgarantie? Neem dan contact op met onze Consumentenservice.

Deelnemende verpakkingen

De smaakgarantie is geldig op een select aantal producten. Bij aanschaf van één van de volgende varianten kun je aanspraak maken op de smaakgarantie. Grotere verpakkingen en natvoer vallen niet onder de smaakgarantie.

Merk Dier Verpakking
Edgard&Cooper Hond 700 gram
Pets Place / Plus / Naturals Hond 3 kg
Pets Place Kat 1 kg
Pets Place Plus Kat 1,5 kg
Renske Kat 1,5 kg
Renske Hond 2 kg
Sam's Field Hond 2,5 kg
Sam's Field Kat 400 gram
Wellness Core Hond 1,8 kg
Wellness Core Kat 1,75 kg
Back to top