• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • 30.000 producten op voorraad
  • Gratis Click & Collect

Tick Off

Tick OffTick Off

De producten van het merk Tick Off beschermen jouw hond tegen o.a. teken en vlooien. Het assortiment bestaat uit spot-on pipetten, shampoo, huidspray en halsbanden. Tick Off kan ingezet worden ter bestrijding en ter voorkoming van vlooien en teken. De producten bevatten de werkzame stoffen permethrin of deltamethrin.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tick Off tegen teken en vlooien

Vlooien en teken wil je natuurlijk liever bij je hond voorkomen. Dit kun je doen door de producten van het merk Tick Off te gebruiken. Tick Off kan zowel ter voorkoming als ter bestrijding worden ingezet tegen vlooien en teken.

Ik wil mijn hond beschermen tegen teken

Ter bescherming tegen teken en vlooien kun je kiezen uit 3 producten: Tick Off Vlooien- en tekenband, spot-on pipetten of de Tick Off Combispray.

Tick Off Vlooien- en tekenband

De Tick Off Vlooien- en tekenband is een speciale halsband met de werkzame stof Deltamethrin en werkt tot 6 maanden tegen vlooien en teken bij honden. Daarnaast voorkomt het bloedzuigen door zandvliegen en muggen. Deze handige halsband werkt daarmee preventief tegen ziektes die overgebracht kunnen worden, waaronder de bekende ziekte leishmania. Deze ziekte komt veel voor in het Middellandse Zee-gebied en wordt door zandvliegen overgebracht. De Tick Off Vlooien- en teken band is eenvoudig op maat te knippen. Ben je op zoek naar de Seresto halsband voor jouw hond? De Tick Off Vlooien- en tekenband is een alternatief!

Tick Off spot-on

Tick Off spot-on is een teken- en vlooienpipet met de werkzame stof Permethrin. Na toediening van deze pipet is jouw hond tot 4 weken beschermd! Tick Off spot-on weert vlooien en teken en doodt de al aanwezige vlooien en teken binnen 24 uur. Wanneer een vlo of teek in aanraking komt met de vacht van jouw behandelde hond, zal deze dood gaan. De vlo of teek hoeft dus niet eerst te bijten! Behandel jouw hond elke maand met een pipetje. Ben je op zoek naar Advantix? De Tick Off spot-on is een alternatief!

Tick Off Combispray

Tick Off Combispray is een teken- en vlooienspray met de werkzame stof Permethrin, die jouw hond beschermt tegen teken en vlooien. Je kunt het eenvoudig aanbrengen op de huid van jouw hond. Door de handige spuitkop is deze spray nauwkeurig te doseren en zeer geschikt voor honden van kleinere rassen. De Tick Off Combispray beschermt honden tot 45 dagen tegen vlooien en tot 30 dagen tegen teken en heeft een directe werking! 

Help! Ik zie teken bij mijn hond

Zit jouw hond na een heerlijke wandeling in het bos ineens vol met teken? Of merk je dat hij plotseling onder de vlooien zit? Gebruik dan de Tick Off Wash Away Shampoo om alle aanwezige teken en vlooien te doden.

Tick Off Washaway Shampoo

De Tick Off Washaway Shampoo doodt gelijk alle aanwezige teken en vlooien. De teken- en vlooienshampoo heeft een korte werkingsduur en is daardoor enkel geschikt voor de bestrijding van aanwezige teken en/of een vlooienbesmetting. Bescherm daarna jouw hond met de Tick Off spot-on pipetten of de Tick Off Vlooien- en tekenband om in de toekomst vlooien en teken te voorkomen.  

Back to top