• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • 30.000 producten op voorraad
  • Gratis Click & Collect

Topbuxus

TopbuxusTopbuxus

TOPBUXUS is dé specialist in Buxus onderhoud. TOPBUXUS was tussen 1987 en 2017 ‘s werelds grootste Buxuskweker en heeft alle vergaarde kennis vertaald naar producten. TOPBUXUS staat voor een veilige toepassing van Buxus onderhoudsproducten. Het assortiment bestaat om die reden uitsluitend uit biologische producten. Met TOPBUXUS producten houdt jij je Buxus gezond en kun je de tuin prachtig vorm geven.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een Buxus heeft verzorging nodig, net als alle andere planten en het gazon in je tuin. Voedt en bescherm jouw Buxus daarom goed. TOPBUXUS heeft de juiste kennis in huis en deelt deze graag met jou als Buxus fan. Wil je weten hoe en met welke producten jij je Buxus gezond houdt? Lees dan de informatie die hieronder bij ieder product beschreven staat.

TOPBUXUS Health-Mix

TOPBUXUS focust zich op de gezondheid van jouw Buxus. De unieke bladmeststof TOPBUXUS Health-Mix biedt de Buxus een volledige bescherming tegen ziektes, zoals Buxusschimmel. De plant heeft deze gezonde cocktail van nutriënten nodig om weerbaarder te zijn. Daarnaast heeft TOPBUXUS Health-Mix een curatief effect bij een Buxusschimmelinfectie. Bij een ernstige infectie van Buxusschimmel verwijder je eerst de dode bladeren (met een harde bezem) of snoei je de Buxus eerst een stuk terug. Behandel al jouw Buxus vervolgens met TOPBUXUS Health-Mix.

TOPBUXUS Anti Rups

Helaas kan de Buxusrups veel schade aanrichten aan Buxus. Gelukkig is de oplossing eenvoudig en is het een kwestie van timing om schade te voorkomen. TOPBUXUS Anti Rups is een biologisch en zeer effectief middel om de Buxusrups te bestrijden. Vogels, bijen en andere nuttige insecten worden niet geschaad! In het geval dat je actieve Buxusrupsen ziet, behandel dan alle Buxus met TOPBUXUS Anti Rups. Herhaal dit twee weken later om desbetreffende rupsencyclus volledig te bestrijden. Een Buxusrups heeft per jaar twee of drie cycli, afhankelijk van weersomstandigheden. Oplettendheid en timing is essentieel om schade aan Buxus te voorkomen.

TOPBUXUS Grow

Een Buxus heeft drie keer per jaar een goede dosis basisvoeding nodig. TOPBUXUS Grow is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de voedingsbehoefte van Buxus. Door de juiste samenstelling van nutriënten en de snel opneembare korrel, krijgt de Buxus een boost. Jouw Buxus zal beter groeien dan ooit tevoren. Laat het resultaat jou verbazen!

Back to top