• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • 30.000 producten op voorraad
  • Gratis Click & Collect
De #vrolijkkerstbeest actie 2022 is helaas afgelopen. Dankzij alle baasjes en beestjes die hebben meegedaan doneren wij 1.882 kg voeding aan de Dierenvoedselbank. Ontzettend bedankt!

Doe jij mee met #vrolijkkerstbeest?

Draagt jouw hond graag een kersttrui, chillt je konijn onder de kerstboom of speelt je kat met alle lampjes? Maak er een foto van en deel deze met #vrolijkkerstbeest en tag ons met @petsplacenl op Instagram of met @NLpetsplace op Facebook. Voor elke post doneert Pets Place een kilo voer aan de Dierenvoedselbank*. Daarnaast maak je kans op een beestachtig kerstpakket speciaal voor je dier!

Waarom gaat Pets Place in actie voor de Dierenvoedselbank?

Er zijn in Nederland ruim 210.000 huishoudens met tenminste één hond en/of kat waarvoor te weinig geld is voor voeding. Daarbij zijn de andere huisdieren (konijnen, cavia's en overige knagers, vogels en reptielen) nog niet meegerekend. De Dierenvoedselbank helpt de mensen met huisdieren die het financieel echt even niet redden. Pets Place wil de Dierenvoedselbank een handje helpen door dierenvoeding te doneren. Help jij ook mee?

Verwen je dier...

Vier een fijne kerst met je dier met deze geweldige kerstcadeaus! Denk bijvoorbeeld aan een lekkere warme mand, heerlijke huisdiersnacks of leuk speelgoed

*Met een maximum van 4000 kg

#vrolijkkerstbeest

Tag jouw foto met #vrolijkkerstbeest en tag ons met @petsplacenl op Instagram of met @NLpetsplace op Facebook. Wij plaatsen een hoop leuke inzendingen op deze pagina!

Back to top