• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • 30.000 producten op voorraad
  • Gratis Click & Collect

Acana

Acana hondenvoer en kattenvoer zit boordevol vers vlees, verse vis, groenten en fruit. Hierdoor voorzie je jouw huisdier in zijn of haar natuurlijke behoeftes. Aan Acana voer zijn geen geur-, kleur- en smaakstoffen toegevoegd. Daarnaast bevat het alleen lokale en verse ingrediënten. Alles voor een goede basis voor jouw hond of kat!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Over Acana

Acana hondenvoer en kattenvoer is natuurlijke voeding, zoals de natuur dat bedoeld heeft voor hond en kat. De producenten geloven ze dat honden en katten behoefte hebben aan dezelfde voeding als hun voorouders. Dat wil zeggen dat de hoeveelheid, versheid en de variëteit van vlees en vis wordt nagebootst in Acana hondenvoer en Acana kattenvoer. Bekijk het assortiment van hieronder in de webshop of in één van de Pets Place winkels!

Acana hondenvoer

Met Acana hondenvoer voorzie je jouw hond aan een gezonde en voedende maaltijd. Acana hondenvoer is namelijk rijk aan verse, dierlijke en voedzame eiwitten. In deze Acana brokken is de hoeveelheid, versheid en variatie van het vlees afgestemd op de natuurlijke behoefte van de hond. Acana hondenvoer moet altijd voldoen aan een aantal standaarden:

  • Alles wordt in eigen beheer geproduceerd om de kwaliteit te kunnen waarborgen.
  • Acana hondenvoer bevat alleen lokale, verse ingrediënten.
  • In Acana hondenvoer zijn geen geur-, kleur-, smaakstoffen, hormonen, antibiotica en andere synthetische conserveringsmiddelen gebruikt.

Acana hondenvoer is in verschillende varianten verkrijgbaar, zoals Acana Classic Red, Acana Pacifica of Acana Wild Coast.

Acana Puppy

Ben je op zoek naar puppyvoer? Dan ben je bij Acana aan het goede adres! Dit merk heeft namelijk puppyvoer in verschillende smaken en voor verschillende formaten pups. Denk bijvoorbeeld aan de Acana Puppy & Junior Kip & Kalkoen voor pups van middelgrote rassen, of de Acana Puppy Small Breed voor pups van kleine rassen (tot 9 kg). Dit voer zit vol met lokaal gefokte scharrelkip, kalkoenvlees, scharreleieren, zongerijpt fruit en groenten. Als jouw pup uitgroeit tot een grote hond van boven de 30 kg, is de Acana Puppy Large Breed een goed idee. Met deze voeding geef je je puppy alles wat hij of zij nodig heeft om gezond op te groeien.

Acana Small Breed

Heb je een klein hondenras? Dan wil je natuurlijk hondenvoer geven wat aansluit bij de behoeften van een kleine hond. Acana Small Breed is speciaal geproduceerd voor kleine hondenrassen en zit boordevol lokaal gefokte scharrelkip, scharreleieren, in het wild gevangen platvis en zongerijpt fruit en groenten. De Acana Heritage Adult Small Breed is Acana hondenvoer wat rijk is aan dierlijke eiwitten en vrij is van plantaardig eiwitconcentraat.

Acana Large Breed

Ook voor grote honden heeft Acana hondenvoer! Acana Large Breed is speciaal bereid voor grote hondenrassen, want deze grote honden hebben specifieke voedingsbehoeftes. Acana Heritage Adult Large Breed hondenvoer bevat 60% vers vlees, verse vis, scharrelkip en in het wild gevangen platvis. De overige 40% van dit Acana hondenvoer bestaat onder andere uit groenten, fruit en kruiden.

Acana Senior

Honden op leeftijd hebben andere voedingsstoffen nodig dan een jongere hond. Daarom is er Acana Senior hondenvoer. Acana Heritage Senior Dog Kip & Kalkoen bevat 65% vers vlees en verse vis, scharrelkip en in het wild gevangen platvis. Dit is aangevuld met plantaardige eiwitten van onder andere fruit, groenten en kruiden. Daarnaast is dit Acana hondenvoer beperkt in calorieën en koolhydraten, zo krijgt je hond alles wat hij of zij nodig heeft om gezond en gelukkig te blijven!

Acana kattenvoer

Acana kattenvoer is natuurlijke voeding die zorgvuldig is samengesteld. Hierdoor wordt je kat voorzien in al zijn of haar natuurlijke behoeftes en komt je pluizenbol niets te kort! Acana kattenvoer bevat vers vlees, is rijk aan eiwitten en laag in koolhydraten! In al het Acana kattenvoer zit meer dan 65% vers vlees of verse vis om zo dicht mogelijk bij de natuurlijke behoeftes van de kat te komen.

Acana bij Pets Place

De bovenstaande producten zijn verkrijgbaar bij Pets Place. Kom het assortiment Acana hondenvoer of kattenvoer in een winkel in de buurt bekijken of kijk rond in de webshop!

Back to top