Nu het buiten weer kouder wordt heeft je hond niet altijd zin om naar buiten te gaan, behalve voor het hoognodige. Maak het thuis knus en gezellig samen met je viervoeter om de koude maanden door te komen. Bekijk hieronder onze tips om jouw huis gezellig en knus te maken voor je hond.

Tip 1: Zorg voor een warme mand

Geef je hond een lekkere warme mand zodat hij niet op de koude vloer hoeft te liggen, in deze warme mand kan hij zich lekker terugtrekken wanneer hij moe is. Zo zijn er manden voor grote honden en voor kleine honden.

BEKIJK HONDENMANDEN

Tip 2: Speelgoed voor extra beweging

Je hond kan zich natuurlijk ook prima binnen vermaken! Laat hem zijn energie kwijtraken met leuke speeltjes, soms zijn ze hier dan uren mee bezig. Bijvoorbeeld een bal waar je snoepjes of brokjes in kan stoppen. Je hond moet extra moeite doen om de beloning er uit te krijgen. Doordat de bal de hele tijd rolt, kan je hond lekker rennen en bewegen!

BEKIJK HONDENSPEELTJES

Tip 3: Een eigen hondenhuisje

Hoe leuk is het om een klein huisje te hebben voor je hond? Zo heeft je hond zijn eigen knusse huisje om in te relaxen tijdens de koude maanden. Kies een huisje dat past binnen je interieurstijl en het staat ook nog eens heel erg leuk!

BEKIJK ALLE HONDENHUIZEN

Tip 4: Af en toe een lekker snack

Zo nu en dan verdient je hond een lekkere snack, niet alleen ter beloning maar ook omdat het goed is voor je hond. Zo verkopen wij verschillende snacks die goed zijn voor het schoonhouden van het gebit.

BEKIJK ALLE HONDENSNACKS

Tip 5: Laat je hond lekker ruiken

Omdat je hond weer meer binnen is na de zomermaanden is het wel zo lekker als hij lekker ruikt, dus verzorgen maar die vacht! Was je hond met een lekker ruikende shampoo die ook nog eens goed is voor de huid. Borstel daarna zijn vacht en haal het loszittende haren weg. Lees hier meer over het wassen van je hond.

BEKIJK VACHTVERZORGINGSPRODUCTEN