Tegenwoordig kan iedereen zijn of haar eigen brood bakken met behulp van broodbakmachines en de lekkerste broodmixen. In dit artikel lees je hier meer over!

Zelf brood bakken

Stel je voor dat je ’s ochtends wakker wordt door de heerlijke geur van vers gebakken brood. En dat je bij je ontbijt je eigen gemaakte brood kunt op eten. Zie je dit al voor je? Goed nieuws!

Broodbakmachines zijn er in diverse soorten en maten. Met de meeste broodbakmachines voor thuisgebruik bak je een brood waar je tussen de 5 en 12 sneetjes brood uit kunt halen. Het voordeel van zelf je eigen brood bakken, is dat je zelf helemaal in de hand hebt welk soort brood je wilt. Hieronder lees je meer over de broodbakmachines die je bij Pets Place Boerenbond kunt kopen.

Broodbakmachines

Bij Pets Place Boerenbond vind je 2 verschillende broodbakmachines: de Domo B3970 en de Panasonic SD2500WXE.

Broodbakmachine, brood bakken

Broodbakmachine Domo B3970

Deze broodbakmachine bevat alle basisfuncties voor het bakken van brood. Je kan kiezen uit 12 programma’s (waarmee je ook o.a. jam en cake kan maken) en je kan er broden mee bakken van 7 tot 10 sneetjes. Dankzij de timer die erop zit, kun je het bakproces tot 13 uur uitstellen. Zo kun je dus instellen dat het apparaat ’s nachts of vroeg in de ochtend moet starten met bakken, zodat je ’s ochtends vers brood op tafel kan serveren!

broodbakmachine, brood bakken

Broodbakmachine Panasonic SD2500WXE

Ook deze broodbakmachine bevat alle basisfuncties voor het bakken van brood. Je kan kiezen uit 9 programma’s (waar je ook o.a. jam en cake mee kan maken), je kan er broden mee bakken van 5 tot 12 sneetjes. Ook met deze broodbakmachine kun je het bakproces tot 13 uur uitstellen en kun je dus zelf bepalen wanneer jouw brood klaar moet zijn!

Het grote voordeel van deze broodbakmachine van Panasonic is dat het een speciaal programma heeft voor glutenvrij brood, zonder dat het droog wordt! Zo kun je zelf jouw glutenvrije recepten maken! Heb jij ook zin gekregen in het zelf bakken van jouw brood? Kom dan langs in één van onze Pets Place Boerenbond winkels of kijk in onze webshop voor de broodbakmachines. En de lekkerste recepten bak je natuurlijk met de broodbakmixen van Soezie! Je kan hier kiezen uit o.a. wit brood, bruin brood, maar ook spelt brood en een mix voor Italiaans gekruid brood.