< Alle categorieën
Airco kopen

Airco kopen? Let op deze dingen!

Wil je een airco kopen? Je zal erg blij zijn met je beslissing! Ga je voor een mobiele airco of een vaste airconditioning? Lees alle tips voor de aankoop!


Jacuzzi onderhoud

Jouw jacuzzi onderhouden doe je met deze tips!

Wanneer jouw jacuzzi onderhouden is, kan je uren bubbelen. Wil jij jouw jacuzzi schoonmaken? Bekijk de volgende tips en geniet van het schone, warme water!


Verschillende soorten kerstbomen

Verschillende soorten kerstbomen

Echte kerstbomen of kunstkerstbomen, welke kies je? Lees meer over verschillende soorten kerstbomen, kerstballen en versiering.


omslagfoto kerstsfeer 2

Tover de kerstsfeer in huis!

Tijd om jouw huis helemaal om te toveren in kerstsfeer. Maar wat zijn leuke thema’s waar jij jouw kerstdecoratie op kan afstemmen om het echt af te maken?


Kerstverlichting binnen advies

Kerstverlichting voor binnen

Met kerstverlichting voor binnen breng je je huis helemaal in kerstsfeer. Welke verlichting is er en hoeveel heb je nodig? Je leest het in dit artikel!


Buitenverlichting kerst

De kerst buitenverlichting mag weer opgehangen worden! Waar kies jij voor: ijspegelverlichting of vlaggenmast kerstboom? Lees hier de verschillen en tips!


Tuinfeesten

Tuinfeesten voor de zomer!

Tuinfeesten zijn nog nooit zo leuk geweest! Ga je voor een bbq feest of een pizza tuinfeest? Lees de tuinfeest - tips t& ricks en maak jouw terras klaar!


Milieuvriendelijk bestrijden

Milieuvriendelijk bestrijden van plaagdieren en onkruid

Milieuvriendelijk bestrijden is zonder gif en diervriendelijk. Ongedierte (muizen), insecten (bladluis, mieren), onkruid en groene aanslag bestrijden.


Muien bestrijden

Muizen bestrijden & voorkomen

Muizen en ongedierte; erg vervelend. Muizen voorkomen en muizen bestrijden, dat doe je met deze tips! Ook de diervriendelijke muizenval komt aan bod.


Veelgestelde vragen zwembad

Veelgestelde vragen over je zwembad

Het toevoegen van chloor, testen van het water en hoe kom ik van die groene kleur af? Hier zijn de meest gestelde vragen over zwembadwater op een rijtje.


muggen bestrijden en vliegen verjagen

Muggen en vliegen bestrijden in huis of in de tuin

Vliegen en muggen bestrijden en voorkomen in huis, terras of in de tuin? Lees meer over verschillende vliegenmeppers, vallen, lampen & bestrijdingsmiddelen.


voorjaarsrecepten

Fruitige voorjaarsrecepten met Soezie

Het is voorjaar! Bekijk 3 heerlijk fruitige voorjaarsrecepten voor bij de lunch. In dit artikel kan je drie heerlijke voorjaarsrecepten vinden.


voorzaaien

Zaaien in de winter voor jouw moestuin

In de winter in december, januari en februari moet je niet in de volle grond zaaien. Voorzaaien is wel mogelijk. Dit kan prima in een vensterbank kweekkas.


sinterklaas recepten

Sinterklaasrecepten

Sinterklaasrecepten voor heerlijke speculaaskoeken of speculaascake. Maar ook de kruidnotencake is leuk om te bakken met kinderen!


Mieren bestrijden

Mieren bestrijden in je huis of tuin?

Last van mieren in je huis of tuin? Lees meer over hoe je mieren het beste kunt bestrijden bijvoorbeeld met spray of mierenlokdoosjes.


Werkkleding

Met deze tips gaat jouw werkkleding langer mee!

Werkkleding wordt gemaakt om flink in te kunnen klussen en werken. Met de volgende tips zorg je dat jouw werkkleding extra lang mee zal gaan!


klussen

Klussen in huis of in de tuin? Zo kies je de juiste werkbroek!

Flink klussen in huis, sleutelen aan de auto of werken in de tuin? Hoe kies je de juiste werkbroek? Bekijk 6 tips!


wecken

Groenten en fruit wecken

Heb je veel groenten en fruit over uit eigen tuin? Wanneer je groenten of fruit weckt kun je de producten tot wel jaren bewaren. Hartstikke gezond!


brood bakken

Zelf brood bakken met een broodmachine

Eigen brood bakken met behulp van broodbakmachines en de lekkerste broodmixen. In dit artikel lees je hier meer over!


ventilator kopen

Waar moet je op letten bij het kopen van een ventilator?

Ventilator kopen? Goed plan! Ventilatoren zijn bijna onmisbaar tijdens zomerdagen. Welke soorten zijn er en wat zijn de opties? Lees meer over ventilators!