Ga je een hondentaart maken omdat het dierendag is? Of misschien wel een cake smash organiseren omdat het de verjaardag van je hond is? Alles kan want dit is hét recept om de taart van jouw hond zijn dromen te maken. Een ander bijkomend voordeel is dat dit recept een no-bake recept is, dus leuk om met kinderen te maken!

Ingrediënten

Bereidingswijze van de hondentaart

  1. Maak een basis voor de taart door meerdere plakjes diepvriesvoeding op elkaar te stapelen. Zorg daarom voor diepvriesvoeding in de vorm van een hamburger (zoals Energique of Pets Place Fresh). Wil je een kleinere taart maken? Maak een basis met plakjes Rodi worst! In eerste instantie hoeven de plakjes niet aan elkaar geplakt te worden. Mocht de taart instabiel worden, kan de trainingspaté helpen als plakbasis.
  2. Plaats de kluifjes om de taart en wikkel een lint om de taart. Check of de hondenkluiven blijven plakken, anders kan je de kluifjes helpen plakken door trainingspaté te smeren op de achterkant van de koekjes. Je gebruikt de paté als ‘lijmmiddel’.
  3. Plaats de kleine koekjes of hondenbrokjes op de bovenkant van de taart ter decoratie.
  4. Decoreer de taart met leuke toefjes trainingspaté.
  5. Smullen maar!

Heb je gewerkt met diepvriesvoeding? Zorg ervoor dat de hondentaart niet bevroren is tijdens het moment van toedienen. Je kunt de taart het beste geleidelijk laten ontdooien in de koelkast en voor de optimale smaakervaring adviseren wij de taart op kamertemperatuur te serveren.

tip kattenspeeltjes maken

Cake smash on camera!

Hoe leuk is het om te zien hoe onze honden genieten van een heerlijke, zelfgemaakte hondentaart? Wij vinden dat enorm leuk… 😏. Heb jij deze DIY gemaakt? Of misschien wel een andere leuke DIY? Plaats een foto of video op Instagram en vergeet ons niet te taggen op instagram @petsplacenl. Hiermee maak je namelijk kans om onze inspiratiewinnaar van de maand te worden! 🤩 Daarnaast maak je elke maand kans om een cadeaukaart ter waarde van 20 euro te winnen! 😏

Liever kopen dan bakken

Misschien is het recept mislukt of heb je helemaal geen zin om de keuken in te duiken, maar wil je je trouwe viervoeter wel verwennen met een lekkernij… Dat kan met de taarten van Lolo Pets! Deze kleurrijke hondentaarten kan je gemakkelijk bestellen in de webshop of kopen bij de dichtstbijzijnde Pets Place winkel. Check hieronder de honden die al hebben genoten van deze toffe taartjes! 👇

null

In de DIY mood? Maak meer lekkernijen!

De hondentaart is niet de enige lekkernij die je voor je honden kunt maken. Je kunt tijdens de warme zomerdagen lekkere hondenijsjes maken! Daarnaast hebben we voor de regenachtige dagen een recept voor honden pannenkoeken. Dus, check de recepten, maak een pannenkoek voor jezelf en je hond of trek een ijsje uit de vriezer, en geniet samen met je viervoeter van een lekkernij!