Valentijnsdag betekent veel liefde, gezelligheid, lekkere dingen en natuurlijk lieve cadeautjes! Onze lieve honden, katten, konijnen, cavia’s, hamsters, vogels en andere huisdieren mogen natuurlijk niet vergeten worden op deze liefdevolle dag. Weet je niet zo goed wat je jouw lieveling cadeau kunt geven? Hieronder vind je lieve cadeautips voor jouw favoriete beestje. Dat wordt een liefdevolle boel!

null

Valentijnstip!

Heb je een mooi boeket met rozen gekregen met Valentijn? Lucky you! Rozen zijn gelukkig niet schadelijk voor honden, katten en konijnen, tenzij ze bespoten zijn. Kijk wel uit met de doornen, want die wil je beestje natuurlijk niet in z’n pootje krijgen of doorslikken. 

Liefs voor je hond

Een lief cadeautje voor je trouwe hond is natuurlijk altijd leuk, maar met Valentijnsdag verdient je beestje zeker iets! Denk eens aan leuke, mooie, nieuwe mand, zoals deze van Wooff, of een handig nieuw harnas van bijvoorbeeld Rogz. Ook kan je een echt Valentijnscadeau voor je hond in huis halen. Een leuk speeltje of een lekkere snack in de vorm van een hart is je trouwe viervoeter ook heel blij mee.

Voor Valentijnsdag hebben we de liefste cadeautjes ingeslagen om door jou gegeven te worden! Geef bijvoorbeeld de Trixie Denta Fun Chicken Heart, de Boxby Mini Hearts of een lekker ‘gebakje’ van Lolo PetsBarking Bakery of Blue Tree. Is dat niet hartstikke leuk?! We woof it!

BESTEL ALLES VOOR JE HOND IN DE WEBSHOP

Liefs voor je kat

Purrrrrrfect! Laat je kat hardop spinnen in de Adori Donutmand Manila. Hij zal zich uren in dromenland wanen en dromen over het allerliefste baasje (😉). Is je kat uit zijn dromen ontwaakt? Zorg dat het echte leven ook als een droom gaat voelen met behulp van een lekkere kattensnack. Is je kat meer een avonturier? Verwen je kat met een knuffeltje van Adori Ladybird Lovely of een leuke braingame waar je de hartvormige snacks van Trixie Premio in kunt verstoppen. Samen is alles leuker! That sounds prrrrretty good!

BESTEL ALLES VOOR JE KAT IN DE WEBSHOP
null

Meer liefdevolle cadeautjes

Wil je meer inspiratie hebben over wat je kunt geven aan jouw huisdier? Check hier onze cadeaupagina en ga op zoek naar het perfecte cadeau voor je huisdier of voor jezelf!

Liefs voor je konijn, cavia, hamster of ander knaagdier

Konijneneigenaren en cavia-eigenaren opgelet! Heb je een groot hart voor jouw lieve huisdier? Dan kan je dit uiten door het grote hart van Tiny Friends te geven. Al knagend accepteert jouw dier dit liefdevolle gebaar. Aan de kleinere knaagdieren onder ons, zoals de hamster of rat, kan je de Supreme Hazel Lovelies geven. Voor extra uitdaging verstop je snacks in interactief speelgoed, denk bijvoorbeeld aan de Adori Sunflower Speelmat. Zo zijn je dieren nog lang zoek! In combinatie met de Lovelies in de smaken banaan, aardbei en abrikoos is dit een waar succes. Isn’t this lovely?

BESTEL ALLES VOOR JE KONIJN OF KNAAGDIER IN DE WEBSHOP

Liefs voor je vogel

Wees er vliegensvlug bij! Met een heerlijke vogelsnack zal je vogel je nóg leuker vinden, want liefde gaat immers door de maag, toch? Geef lekker wat trosgierst of hang een smulbol van Jr Farm op! Ook kan je zelf een lekkere vogelsnack bakken. Deze roze vogelsnoepjes zijn gemakkelijk te maken en bevatten één extra ingrediënt dan alle andere vogelsnacks: jouw liefde. Voor de kippeneigenaren onder ons: laat je kippen samen dineren met de Petlando Chicknicktafel!

BESTEL ALLES VOOR JE VOGEL IN DE WEBSHOP
null

Liefs, van jullie!

Aah is dit niet lief? Jullie foto’s laten ons smelten! Omdat we dit zó leuk vinden, delen wij vaak jullie leuke, lieve en schattige foto’s onze Instagrampagina! Wil je dat ook? Plaats een foto op Instagram en tag @petsplacenl op je foto. Daarnaast maak je maandelijks kans op een plek op de Pets Place inspiratiepagina én een cadeaukaart ter waarde van €20,-! De onderstaande huisdierenbaasjes zijn je al voor. Zijn het geen lieverds?! 🥰
BEKIJK DE INSPIRATIEPAGINA