• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • 30.000 producten op voorraad
  • Gratis Click & Collect
Pets Place InstapetsPets Place Instapets

Probeer gratis onze producten & post op Instagram!

Heeft jouw huisdier een eigen Instagram account? En vind je het leuk om andere huisdierbaasjes te inspireren met onze producten? Geef jouw hond, kat, konijn of ander huisdier dan op en misschien wordt jouw huisdier een echte Pets Place InstaPet!

Welke producten wil jij uitproberen?

Op dit moment kun je jouw huisdier helaas niet opgeven voor Instapets. Houd deze pagina regelmatig in de gaten voor nieuwe InstaPets mogelijkheden of meld je aan als Petfluencer op deze pagina!

1. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen per InstaPets optie.
2. Per adres kan maximaal één deelnemer worden gekozen.
3. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar en moet de deelnemer woonachtig zijn in Nederland. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.
4. Deelname is uitgesloten voor medewerkers van Pets Place en Boerenbond.
5. Gekozen deelnemers worden binnen 2 weken na sluiten van de inschrijving bekend gemaakt per e-mail via het opgegeven e-mailadres.
6. Gekozen deelnemers dienen uiterlijk binnen 1 week na het bekend maken van de InstaPets te reageren, anders worden er door Pets Place en Boerenbond nieuwe deelnemers gekozen.
7. Gekozen deelnemers dienen binnen 2 weken (tenzij anders aangegeven) na ontvangst van de producten een foto of video op de tijdlijn van het aangegeven Instagram account te plaatsen. Het huisdier dient samen met het product zichtbaar in beeld te zijn en de post moet zijn voorzien met de tag @petsplacenl.
8. De persoonsgegevens die in het kader van Pets Place InstaPets worden verkregen, worden door Pets Place en Boerenbond alleen gebruikt ten behoeve van Pets Place InstaPets. In enkele gevallen kunnen gegevens worden gedeeld met onze leveranciers, enkel ten behoeve van de verzending van producten.
9. Pets Place en Boerenbond kunnen, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de looptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden InstaPets onderdelen wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.
10. In geval van fraude of onrechtmatige beïnvloeding van de Pets Place InstaPets behouden Pets Place en Boerenbond zich het recht voor om deelnemers uit te sluiten, niet tot het opsturen van producten over te gaan of het recht op producten te laten vervallen.
11. Indien bij deelname onvolledige en/of onjuiste (persoons)gegevens worden opgegeven, hebben Pets Place en Boerenbond het recht de deelname van verdere mededinging uit te sluiten en kan worden besloten het recht op deelname van Pets Place InstaPets te laten vervallen.
12. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
13. De te testen producten kunnen niet worden ingewisseld voor contanten en zijn niet overdraagbaar.
14. Er geldt voor een door een deelnemer geweigerd product geen vervangingswaarde. Bij weigering van de producten vervalt deze aan Pets Place en Boerenbond.
15. In gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslissen Pets Place en Boerenbond.
16. Deelname aan Pets Place InstaPets betekent instemming met de gestelde voorwaarden.

Back to top