• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • 30.000 producten op voorraad
  • Gratis Click & Collect

Deze actie is helaas afgelopen!

Vakantie? Vier de zomer met je dier! Ga er dit zonseizoen samen op uit: een dagje weg, een heuse roadtrip, of een snuffel- en speelavontuur in eigen tuin, of dat park in de buurt. Pets Place helpt natuurlijk om die lekker lange zomerdagen extra kwispelend te maken: met zelfgemaakte hondenijsjes, tips en musthaves voor verkoeling en de allernieuwste speeltjes. Waar je ook bent deze zomer: keep it cool!

Deel de favoriete zomerspot van jouw dier met #kwispelgroetenuit!

Op vakantie met je huisdier, een dagje naar het strand of lekker chillen in jouw achtertuin? Deel deze zomer de favoriete vakantiespots van je dier met #kwispelgroetenuit via Instagram en Facebook! Wij delen de leukste foto’s en video’s via onze socials en op deze pagina.

Hot Dogs zijn niet Cool

NIEUW Beestenradar! Het huisdieren weerbericht

Is het vandaag te warm om te fietsen met je hond? Heeft je konijn verkoeling nodig? Kan ik vandaag spelen met mijn kat? Met warm weer is het extra belangrijk om goed op je dier te letten. Onze huisdieren kunnen het vaak te snel warm krijgen en tegelijkertijd moeilijk afkoelen. Daarom kan jij ze een handje helpen met behulp van de beestenradar.

Back to top