• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf €29,-
 • 30.000 producten op voorraad
 • Gratis Click & Collect

VITALstyle

vitalstyle hondenvoer en kattenvoervitalstyle hondenvoer en kattenvoer

VITALstyle is hét merk voor 100% natuurlijke voeding voor jouw hond of kat. De brokken en natvoeding zijn verrijkt met specifiek geselecteerde kruiden, die elk een eigen krachtige werking hebben om de gezondheid van jouw geliefde viervoeter optimaal te ondersteunen. Ook heeft VITALstyle dieetvoeding, speciaal ontwikkeld voor honden en katten met specifieke behoeften.

Bij Pets Place vind je dieetvoeding, reguliere honden- en kattenvoeding en vleesvoeding van VITALstyle .

Vitalstyle hondenvoerVitalstyle hondenvoer
Vitalstyle kattenvoerVitalstyle kattenvoer
Tonen als Foto-tabel Lijst

1-16van40producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Root Catalog petsplace kopen
  Vitalstyle Maag + Darm - Hondenvoer
  Waardering:
  100%
  Normale prijs 18,99 - 71,95 18,99 - 71,95
  2.5 kg
  12 kg
 2. Root Catalog petsplace kopen
  Vitalstyle Colosan - Voedingssupplement
  Normale prijs 28,95 - 47,95 28,95 - 47,95
  45 ml
  100 ml
 3. Root Catalog petsplace kopen
  Vitalstyle Huid + Vacht - Hondenvoer
  Waardering:
  100%
  Normale prijs 17,99 - 71,95 17,99 - 71,95
  1.5 kg
  5 kg
  12 kg
  12+3 kg
 4. Root Catalog petsplace kopen
  Vitalstyle Adult - Hondenvoer
  Waardering:
  80%
  Normale prijs 12,49 - 60,95 12,49 - 60,95
  1.5 kg
  12 kg
  12+3 kg
 5. Root Catalog petsplace kopen
  Vitalstyle Senior - Hondenvoer
  Waardering:
  90%
  Normale prijs 12,49 - 61,95 12,49 - 61,95
  1.5 kg
  12 kg
 6. Root Catalog petsplace kopen
  Vitalstyle Overgewicht - Hondenvoer
  Normale prijs 17,99 - 71,95 17,99 - 71,95
  1.5 kg
  12 kg
Tonen als Foto-tabel Lijst

1-16van40producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Over VITALstyle

VITALstyle heeft natuurlijk honden- en kattenvoer en staat sinds 1967 garant voor veilige, betrouwbare en milieuvriendelijke producten en stelt bij haar handelen altijd het milieu, dierenwelzijn en maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal. VITALstyle is van nature bewust en begrijpt de natuur en de intelligentie ervan. Met 55 jaar kennis en ervaring weet VITALstyle dat alles wat een hond of kat nodig heeft in de natuur te vinden is! In het bijzonder de kracht van kruiden, planten, bomen en algen. Al deze natuurlijke ingrediënten hebben een speciale werking op het lichaam van zowel mens als dier. Ze ondersteunen de organen en dus ook de spijsvertering. De toevoeging van specifieke kruiden in de voeding voor honden en katten zorgen voor de perfecte aanvulling op de behoeften van de hond en kat! 

Waarom VITALstyle uniek is

VITALstyle is natuurlijk honden- en kattenvoer dat zich voornamelijk focust op duurzaam ondernemen. VITALstyle is uniek omdat ze in tegenstelling tot veel anderen, royaal gebruik maken van kruiden, algen en planten. Deze kruiden hebben veel toegevoegde waarde en ondersteunen de spijsvertering, en de nier- en leverfunctie. Het hondenvoer van bevat ook graan. Graan daagt de spijsvertering uit en is een goede bron van zetmeel, eiwitten, vezels, mineralen en vitaminen. VITALstyle heeft ook hondenvoer dat geschikt is voor honden met een voedselallergie of een voedingsintolerantie. 

VITALstyle-producten met verschillende voordelen

VITALstyle HUID + VACHT

Deze variant helpt specifiek voor de huid en vacht, en pakt het probleem bij de basis aan. Het richt zich namelijk op de eiwitrestenstoffen. Het helpt tegen jeuk, kale plekken, schilfers en verharing. VITALstyle HUID + VACHT bevat een breed scala aan speciale kruiden en probiotica die huid- en vachtproblemen herstellen. HUID + VACHT geeft binnen 3 maanden een mooie en glanzende vacht. De kruiden die o.a. gebruikt worden in deze variant zijn: Brandnetel, Heermoes, Sint-Janskruid en Mariadistel. Deze voeding is geschikt voor honden met een eiwitallergie.

VITALstyle MAAG + DARM

VITALstyle MAAG + DARM is een geperste brok, die geschikt is voor honden met een gevoelige maag en spijsvertering. Ook in deze variant wordt weer royaal gebruik gemaakt van veel verschillende soorten kruiden die het spijsverteringsproces ondersteunen. Kruiden die o.a. gebruikt zijn in deze variant zijn: Heermoes, Duizendblad, Heemstwortel en Rozemarijn. Dit hondenvoer helpt tegen diarree, buikpijn of overgeven.

Het verschil tussen een voedselallergie en een voedingsintolerantie

Het verschil tussen een voedselallergie en een voedingsintolerantie bij een hond blijkt vaak nog lastig te onderscheiden. De enige manier om te onderzoeken of je hond allergisch is voor een bepaald voedselbestandsdeel is door huid- en bloedtesten te doen bij een dierenarts. Meestal wordt de hond uit voorzorg op een hypo-allergene voeding gezet. Bekijk hier de verschillen tussen een voedselallergie en een voedingsintolerantie.

Voedselallergie

Het verschil tussen een voedselallergie en een voedingsintolerantie bij een hond blijkt vaak nog lastig te onderscheiden. Een voedselallergie (bijvoorbeeld een eiwitallergie) is een aandoening waarbij het immuunsysteem is betrokken. Het lichaam herkent een bepaalde stof niet en probeert het lichaam hier tegen te beschermen. Hierbij worden antistoffen geproduceerd. Deze antistoffen binden zich aan de lichaamsvreemde stof en maken het op deze manier onschadelijk. Soms kunnen bepaalde voedselbestandsdelen een reactie veroorzaken bij je hond. Bekende symptomen van een voedselallergie zijn:

 • Jeuk
 • Rode plekken
 • Kale plekken
 • Droge huid
 • Doffe vacht
 • Soms bloed

Voedingsintolerantie

De symptomen van een voedselallergie en voedingsintolerantie lijken erg op elkaar. Gelukkig komen echte voedselallergieën niet vaak voor. Vaak worden de twee nog wel eens door elkaar gehaald. Bij een intolerantie zal het lichaam ongewoon reageren, maar hier is het immuunsysteem niet bij betrokken. Dit houdt in dat het lichaam bepaalde bestandsdelen niet kan verteren, terwijl dit wel zou moeten.

Een voedingsintolerantie kan ontstaan wanneer het spijsverteringssysteem bepaalde voedingsstoffen voor een langere tijd niet hoeft te verteren. In principe wordt de behoefte en het vermogen om deze stoffen te verteren, overbodig.

Bij Pets Place kan je terecht voor het honden- en kattenvoer van VITALstyle. Voeding waarbij wordt uitgegaan van de kracht van de natuur. Elk dier wordt en blijft gezond dankzij het gebruik van natuurlijke ingrediënten.

Back to top