• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • 30.000 producten op voorraad
  • Gratis Click & Collect

Vitalstyle kat

vitalstyle kattenvoervitalstyle kattenvoer

VITALstyle is hét merk voor 100% natuurlijke kattenvoeding. De kattenbrokken en natvoeding zijn verrijkt met specifiek geselecteerde kruiden, die elk een eigen krachtige werking hebben om de gezondheid van jouw kat optimaal te ondersteunen. Ook heeft VITALstyle dieetvoeding, speciaal ontwikkeld voor katten met specifieke behoeften.

Bij Pets Place vind je dieetvoeding, volledige kattenvoeding en vleesvoeding van VITALstyle .

Tonen als Foto-tabel Lijst

14Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

14Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

VITALstyle kattenvoer

Alle producten van VITALstyle zijn 100% natuurlijk en vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Ook suikers en zouten worden niet aan de kattenvoeding toegevoegd. Zowel de kattenbrokken als de natvoeding zijn complete voedingen, verrijkt met natuurlijke ingrediënten en krachtige kruiden. Alles wat een kat nodig heeft, zit er in! Voor elke leeftijd, elk ras, binnen- of buitenkat, er is voor elke kat een geschikte variant te vinden. Ook voor katten met speciale behoeften heeft VITALstyle dieetvoeders. Denk bijvoorbeeld aan aanwezig (of een gevoeligheid voor) blaasgruis, bij extra ondersteuning van de huid of voor het in stand houden van een gezond gewicht.

Over VITALstyle

VITALstyle staat sinds 1967 garant voor veilige, betrouwbare en milieuvriendelijke producten en stelt bij haar handelen altijd het milieu, dierenwelzijn en maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal. VITALstyle is van nature bewust en begrijpt de natuur en de intelligentie ervan. Met 55 jaar kennis en ervaring weet VITALstyle dat alles wat een kat nodig heeft in de natuur te vinden is!

In het bijzonder de kracht van kruiden, planten, bomen en algen. Al deze natuurlijke ingrediënten hebben een speciale werking op het lichaam van zowel mens als dier. Ze ondersteunen de organen en dus ook de spijsvertering. De toevoeging van specifieke kruiden in de kattenvoeding zorgen voor de perfecte aanvulling op de behoeften van de kat!

Kattenbrokken van VITALstyle

VITALstyle heeft een breed assortiment kattenbrokken. Elke variant is een complete voeding, 100% natuurlijk en vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Ook suikers en zouten worden niet aan de brokken toegevoegd. Waarom er veel verschillende ingrediënten in de brokken zitten? Dit doen wij bewust! VITALstyle is ervan overtuigd dat de spijsvertering van de kat telkens moet worden uitgedaagd om een optimale vertering te kunnen realiseren.

Katten natvoer van VITALstyle

Naast de brokken heeft VITALstyle ook natvoeding in het assortiment. Zo kun je bij iedere variant kattenbrokken ook de bijhorende natvoeding voeren. Het vleesgehalte is hoog en van uitstekende kwaliteit. Het wordt in het blik kort gestoomd, waardoor alle waardevolle voedingsstoffen bewaard blijven. Daarnaast bevat het een uitgebalanceerde combinatie van groenten en kruiden, een overheerlijke maaltijd dus!

De duurzame en volledig recyclebare verpakking maakt het helemaal af.

Bij Pets Place kan je terecht voor het honden- en kattenvoer van VITALstyle. Voeding met de kracht van de natuur!

-
Back to top