• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • 30.000 producten op voorraad
  • Gratis Click & Collect

Voldux

Voldux maakt houten dierenverblijven van hoogwaardige kwaliteit. Het assortiment bestaat uit kippenhokken, volières, konijnenhokken en hondenhokken. Deze houten hokken zijn vervaardigd van FSC gecertificeerd Douglas hout en geïmpregneerd hout dat op natuurlijke wijze is behandeld. De diervriendelijke Voldux hokken zijn onderhoudsvrij en gaan wel 10 tot 15 jaar mee! Het stevig gegalvaniseerd gaaswerk roest niet en beschermt je dieren van roofdieren. Je dieren zullen zich veilig en prettig voelen in een leefomgeving die jaren meegaat.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1-16van65producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1-16van65producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Over Voldux

Voldux maakt een breed assortiment van houten dierenverblijven. De hokken worden in Noord-Brabant met de hand gemaakt in de Voldux werkplaats. In de Voldux zagerij worden alle houten elementen met precisie op maakt gemaakt. Het FSC gekeurde Douglas hout en geïmpregneerde hout zijn diervriendelijk, stevig en gaan lang mee. Zelfs buiten! De verblijven worden afgewerkt met hoge kwaliteit dakbedekking, waardoor de dierenhokken beschermd zijn tegen alle weersomstandigheden. De hokken zijn onderhoudsvrij en gaan 10 tot 15 jaar mee. De nachthokken worden gemonteerd geleverd, waardoor je zelf bijna niets meer in elkaar hoeft te zetten! 

Voldux kippenhokken

Het assortiment Voldux kippenhokken is groot. De luxe verblijven voor kippen zijn er in diverse formaten, mét of zonder ren. De Voldux kippenhokken met loopplank zijn ook gemakkelijk om te bouwen tot konijnenhok. De kippenrennen met nachthok hebben een afgesloten ruimte, zodat je kippen lekker beschermd kunnen zitten en veilig kunnen broeden. Ieder kippenhok is ook voorzien van een legnest waar de kippen rustig eieren kunnen leggen. De hooiberg kippenhokken zijn echte blikvangers! Kippenhokken met hooiberg model zijn voorzien van een dakje, waardoor deze een robuuste boerderij look hebben. 

Voldux volière

De Voldux volières worden gemaakt van geïmpregneerd hout. Dit maakt de volières onderhoudsvrij en uitermate geschikt voor buiten. Een groot aantal van de volières zijn voorzien van een nachthok, waardoor vogels binnen kunnen zitten en beschermd zijn tegen regen en andere weersomstandigheden. Het ruime Voldux assortiment bevat buitenvolières in verschillende maten en zijn perfect voor alle soorten parkieten, vinken, kwartels en kanaries. Het volièregaas is gegalvaniseerd, waardoor het niet roest en buiten kan staan in alle weersomstandigheden.

Voldux konijnenhokken

De Voldux konijnenhokken zijn beschikbaar in verschillende maten en bouwstijlen. Zo zijn er konijnenverblijven met een binnenruimte, waardoor je konijnen zowel binnen als buiten kunnen zitten. Als je konijnen meer ruimte nodig hebben, is er de Voldux dierenren. In een konijnenren hebben je konijnen meer ruimte om natuurlijk konijnen gedrag te vertonen en kun je de ruimte vullen met speelgoed, tunneltjes en andere attributen voor je konijn. Alle konijnenhokken en konijnenrennen zijn gemaakt van Douglas hout of geïmpregneerd hout en afgewerkt met gegalvaniseerd gaaswerk. De hokken en rennen zijn hierdoor onderhoudsvrij, uiterst geschikt om buiten neer te zetten en gaan 10 tot 15 jaar mee!

Voldux hondenhokken

De Voldux hondenhokken hebben een klassieke look en geven je trouwe viervoeter zijn eigen hondenhuis. Alle hondenhokken en hondenkennels van Voldux zijn gemaakt van hoogwaardige onderhoudsvrije materialen. De Voldux kennels zijn voorzien van een stevig traliewerk met deur, zodat de kennel makkelijk te betreden is. De houten hondenkennels zijn ruim en zeker geschikt voor grotere hondenrassen. Voldux hokken en kennels bieden een veilig, comfortabel en beschermd buitenverblijf voor iedere hond.

Voldux bij Pets Place

De bovenstaande producten zijn verkrijgbaar bij Pets Place. Kom het assortiment Voldux dierenverblijven in een winkel in de buurt bekijken of kijk rond in de webshop!

Back to top