• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • 30.000 producten op voorraad
  • Gratis Click & Collect

Skelters

De zomer staat weer voor de deur en vanwege de wereldwijde pandemie blijven veel mensen gezellig in Nederland. Bij veel kinderen zal dit leiden tot verveling, omdat ze nu in hun oude vertrouwde omgeving blijven. Het is daarom een goed idee, ook voor je eigen rust, om een nieuw stuk speelgoed aan te schaffen waar je kinderen zich naar hartelust mee kunnen vermaken. Een skelter biedt de ideale uitkomst!

Tonen als Foto-tabel Lijst

4Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is een skelter?

Een skelter is een vervoersmiddel zonder motor, meetal bedoeld als speelgoed voor (kleine) kinderen. De kinderen moeten hun voeten op de trappers plaatsen en zo kunnen ze vooruit komen en snelheid maken. Een skelter heeft vier wielen en is daardoor een stevig voertuig dat niet snel kan omvallen. Dit maakt skelters een veilig voertuig, zelfs voor jonge kinderen. De meeste skelters zijn geschikt voor 1 persoon, maar soms is er een extra zitje geplaatst achter de hoofdbestuurder waardoor twee kinderen plaats kunnen nemen op de skelter. Dit vinden de meeste kinderen fantastisch, gezellig samen een stukje rijden op de skelter!

Waarom is een skelter het ultieme speelgoed? 

Er zijn diverse voordelen gebonden aan een skelter. Ze zullen hier overzichtelijk in de vorm van een opsomming worden gepresenteerd.

  • De blits maken met een stoere skelter. Veel kinderen hebben vroeger gedroomd van een gave skelter en deze droom kan jij werkelijkheid maken voor jouw zoon of dochter. Skelters zijn niet gevaarlijk omdat je kind zelf moet trappen en dus de snelheid kan bepalen. Er zullen zich weinig tot geen ongelukjes voordoen. Skelters zijn dus volkomen veilig speelgoed en je kan je kind met een gerust hart op pad laten gaan. Deze zelfstandigheid is ook voor je kind een unieke ervaring: de vrijheid die een skelter met zich mee brengt vinden veel kinderen fantastisch. Gun je kind een glimlach en koop een skelter!
  • Een skelter is onwijs milieuvriendelijk. Doordat skelters ongemotoriseerd zijn, zijn ze erg milieuvriendelijk en duurzaam. Veel voertuigen met een motor beschadigen de natuur en dat doen skelters gelukkig niet. Een skelter gaat bovendien ook nog eens jarenlang mee, wat ervoor zorgt dat deze koop absoluut het geld waard is! Skelters zorgen voor jarenlang speelplezier. Goed voor je portemonnee!
  • Lekker buitenspelen met je skelter in plaats van binnen gamen. Een skelter is uitsluitend voor buiten gebruik. Dit zorgt er dus mede voor dat je kinderen ook lekker buiten zijn in de zomer, in plaats van dat ze achter een beeldschermpje binnen een spelletje of filmpje aan het kijken zijn. Dit is een fijne bijkomstigheid, omdat je kinderen zo lekker in de zon buiten zijn en voldoende vitamine d binnenkrijgen. Daarnaast zullen ze zo ook moe worden, waardoor ze 's nachts hopelijk beter slapen. Hier pluk jij de vruchten dan weer van!

Waarom dien je een skelter te kopen bij Pets Place Boerenbond? 

De Pets Place Boerenbond is een fijne winkelketen met meerdere filialen in Nederland. Het bedrijf is gespecialiseerd op het gebied van de tuin en het buitenleven. Dit zorgt ervoor dat ze enkel hoogwaardige producten aanbieden van een hoge kwaliteit, doordat ze veel expertise op dit gebied hebben. De skelters die Pets Place Boerenbond aanbiedt zijn dus allemaal van een hoge kwaliteit en zullen daarom lang meegaan. Daarnaast zijn ze extreem veilig en is de kans op ongelukken klein. Verder biedt de Pets Place Boerenbond een groot assortiment skelters aan voor diverse leeftijden. Je kan de producten eenvoudig via de webshop bestellen en bij je laten thuisbezorgen. Zo hoef je zelf weinig moeite te doen, wel zo fijn! Er zullen nu een aantal populaire skeltermodellen worden uitgelicht die Pets Place Boerenbond in de webshop aanbiedt.

Berg Skelter Buzzy Bloom

Deze mooie roze Berg Skelter Buzzy Bloom is de droom van ieder klein meisje of jongen. De skelter is ontzettend kleurrijk waarmee je kind echt de show kan stelen. De skelter is geschikt voor kinderen van twee jaar tot vijf jaar. De kleuraccenten van de skelter maken het hele plaatje compleet. Het zadel en het stuur zijn verstelbaar, zodat je kind zo lang mogelijk van deze prachtige skelter kan genieten! Ideaal, want zo hoef jij niet steeds een nieuwe skelter te kopen als je kind weer eens is gegroeid.

Berg Skelter Buddy John Deere

Deze gave groene Berg Skelter Buddy John Deere is voor de wat oudere kinderen, van drie tot acht jaar. De groene en gele kleuren geven een gaaf contrast aan de skelter. Met deze skelter zal je kind zeker opvallen in de straat. Dit is ook handig voor jou, want zo kan jij je kind niet snel uit het oog verliezen! De skelter is een wat grover model om een wat robuuster beeld te creëeren. De skelter is compact en licht, maar is zeker ook groot genoeg voor de wat oudere kinderen. Om de skelter helemaal af te maken, kan je wat losse accessoires kopen die Boerenbond aanbiedt, zoals een stoere trekhaak of flitsende zwaailamp. Je kind kan hem dus helemaal naar zijn eigen hand zetten. Dit vinden veel kinderen geweldig, een persoonlijke skelter!

Na het lezen van bovenstaande informatie overtuigd geraakt van alle voordelen van het kopen van een skelter? Sla dan nu snel je slag via de webshop! De skelters gaan hard, dus wees er op tijd bij. Een zorgeloze zomer met een sublieme skelter van Pets Place Boerenbond!

-
Back to top