Soms is het nodig om je kat medicijnen toe te dienen. Dat is niet altijd even gemakkelijk bij katten. Je kat wilt niet stil zitten, hij glipt uit je armen of verzet zich door zijn nagels even in je armen te zetten. Zowel voor jou als voor je kat kan het toedienen van medicijnen een nare ervaring worden en dat is juist niet de bedoeling. Miss Purfect heeft daar de oplossing voor!

Makkelijk voor jou én je kat!

Zowel voor jou als je kat is het fijner als medicijnen toedienen gemakkelijk gaat en binnen een paar seconden gedaan is. Als het dan ook nog lekker smaakt, is het helemaal een feestje!

De patés van Miss Purfect

Miss Purfect heeft heerlijke patés om medicijnen op een gemakkelijke manier te geven. Door simpelweg een beetje paté over de medicijnen te smeren zal je kat smakelijk de medicijnen nemen. Leg het medicijn op je vinger of op een lepel met daar overheen genoeg paté en voer het aan je kat. Zorg dat je het medicijn ‘verstopt’, dus dat je kat eigenlijk niets meer van het medicijn ziet.

Bekijk de producten in de webshop!

Meer tips nodig?

Lukt het niet om je kat op deze manier medicijnen te geven? We hebben hier heel veel andere tips op een rijtje om medicijnen te geven aan je kat.

Belonen na de medicijnen

Heeft je kat de medicijnen ingenomen met de paté, dan kan je natuurlijk gewoon nog wat extra’s geven aan je kat. Neem nog wat extra paté op je vinger of op de lepel en laat je kat het er vanaf snoepen.

Wil je liever op een andere manier belonen? Miss Purfect heeft ook heerlijke, gezonde snoepjes. Deze snoepjes zijn afgestemd op de taurinebehoefte van je kat. Meer weten over taurine en deze snoepjes? Lees het hier!

BESTEL IN DE WEBSHOP
null

Wist je dat?

Je jouw kat kan verzekeren voor de kosten van medicijnen? Ook andere ongelukken, ziektes en verwondingen kunnen meegenomen worden in de dekking bij huisdierenverzekeraar Petplan. Bereken hier de verzekeringspremie voor jouw kat.