The most wonderful time of the year; kerst! Om helemaal in de kerstsfeer te komen, is het natuurlijk leuk om je huis zo mooi en warm mogelijk aan te kleden. Hoe je dit het best doet? Door mooie kerstverlichting op te hangen! Doordat het vroeg donker wordt in de winter is het fijn om het binnen lekker sfeervol en licht te maken. Weet je niet waar je precies moet beginnen? In dit artikel helpen we jou met het uitzoeken van de mooiste kerstverlichting voor binnen!

Hoeveel kerstverlichting voor binnen heb je nodig?

Hoeveel kerstverlichting je nodig hebt, hangt natuurlijk af van een paar factoren. Wil je alleen de woonkamer versieren of wil je all out gaan en het hele huis aanpakken? Ook is het belangrijk om je af te vragen of je een bepaald thema wil hebben voor je versiering in het algemeen: wil je het warm, modern of natuurlijk hebben? Kies jouw thema met deze tips en tover de kerstsfeer in huis! Bij Pets Place Boerenbond is er genoeg keus in kerstverlichting voor binnen. 

info

Kerstverlichting voor buiten

Ook alles weten over de mooiste kerstverlichting voor buiten? In dit artikel lees je hoe je jouw tuin omtovert tot een waar kerstparadijs!

Hoeveel lampjes per boom 

Om te weten hoeveel lampjes je het best in je kerstboom kunt hangen, hebben wij een handig overzicht gemaakt. In dit overzicht maken we verschil tussen Led Ivy-verlichting, Led Treecluster verlichting en Premium Led (klassieke) verlichting. Led Ivy- en Led Treecluster verlichtingen zijn clusterverlichtingen en zijn ook geschikt om buiten op te hangen. Clusterverlichting heeft meer lampjes in een kortere afstand dan de klassieke kerstverlichting. Bij Ivy verlichting zitten de lampjes op enkele centimeters van elkaar. Daardoor is je boom meer verlicht en zie je de snoeren minder goed. Wat er wordt bedoeld met klassieke verlichting? Dat is de standaard kerstverlichting die wordt gebruikt om je kerstboom te verlichten! Hieronder lees je hoeveel lampjes je per boom nodig hebt om een prachtig verlichte kerstboom te hebben!

Soorten kerstverlichting voor binnen

Er zijn een heleboel soorten kerstverlichting voor binnen om uit te kiezen. Leuke verlichting is de basis om je huis in de warme, gezellige kerstsfeer te brengen die we allemaal willen in de winter. Maar voordat je dit kunt doen is het eerst handig om te weten welke soorten kerstverlichting voor binnen er allemaal zijn bij Pets Place Boerenbond. Je leest hieronder alles over de soorten kerstverlichting voor binnen die er zijn. 

Verlichtingsnoeren

Er zijn verschillende soorten verlichtingssnoeren met keuze uit classic warm licht of warm wit licht. Deze verlichtingssnoeren kun je in de kerstboom hangen, maar zijn ook heel geschikt om aan de muur of langs het raam te hangen. Ook kun je ze in een mooie vaas of mand stoppen. Op die manier creëer je een sfeervolle eyecatcher!

Draadverlichting

Het is ook erg leuk om draadverlichting in huis te hebben. Dit zijn subtiele, kleine lampjes. Omdat ze zo klein zijn, kun je ze bijvoorbeeld in een leuke plant of in je kerststukje hangen. Pas wel op met planten die giftig zijn voor je huisdier. In dit artikel over giftige planten voor honden en katten lees je er meer over! Ook kun je ze in een gevulde stolp of in een mooie wijnfles stoppen. Je kunt er alle kanten mee op, ze zorgen gegarandeerd voor sfeer!

Verlichte kerstfiguren en lantaarns

Vaak zie je kerststerren en kerstboompjes buitenshuis, maar ze zijn ook heel sfeervol in huis. Zo zijn de glazen, verlichte kerstboompjes erg leuk om bijvoorbeeld in de vensterbank, in de hal of op een bijzettafeltje te zetten.

Verlichting aan touw

Wil je wat meer voor een landelijke sfeer gaan? Dan is het leuk om touw met lampjes te combineren. Wil je dit graag? Dat komt goed uit, want bij Pets Place Boerenbond verkopen we mooie glazen ballen aan touw, met warm witte led verlichting er in! Mooi om boven een dressoir of bijzettafel te hangen, maar ook ideaal om de eettafel tijdens het kerstdiner nét dat ene beetje extra sfeer te geven!

null

Feest voor je huisdier

Vergeet niet om ook jouw huisdier te verwennen tijdens kerst! Dat doe je door de leukste kerstspeeltjes voor jouw huisdier te shoppen bij Pets Place Boerenbond. Denk bijvoorbeeld aan deze leuke kerstknuffel voor jouw trouwe viervoeter!

Nóg meer verlichting!

Natuurlijk mogen leuke lantaarntjes en theelichthouders ook niet ontbreken uit je verzameling van kerstaccessoires in huis. Of je nou voor de klassieke kerstsfeer, winter wonderland of de natuurlijke sfeer gaat, bij Pets Place Boerenbond vind je theelichthouders en lantaarns voor ieder kerstthema! Op die manier kun je de lampjes, kaarsjes en accessoires allemaal op elkaar afstemmen en wordt jouw huis een waar kerstparadijs!

BEKIJK HET KERSTASSORTIMENT IN DE WEBSHOP