• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf €29,-
 • 30.000 producten op voorraad
 • Gratis Click & Collect

Miss Purfect

Miss Purfect is een kattensnack range van Proline. De Miss Purfect snacks zijn in samenwerking met Wageningen Universiteit in uiterste zorg ontwikkeld om een perfecte smaak sensatie aan uw kat te bieden dat ook nog eens gezond is!

Tonen als Foto-tabel Lijst

11Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Root Catalog petsplace kopen
  Miss Purfect Liquid Snack 5x14 g - Kattensnack
  Waardering:
  100%
  Normale prijs 1,99 1,99
  Kip&Kaas
  Tonijn
Tonen als Foto-tabel Lijst

11Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Katten zijn kieskeurige eters, dat komt voor niemand als een verrassing. Omdat we allemaal van onze katten houden, willen we onze kieskeurige vrienden verwennen met het beste op smaakgebied en gezondheidsgebied. Dan zijn de snacks van Miss Purfect zeker snacks die je moet proberen!

Miss Purfect heeft de snacks samengesteld met een katten veterinair van de Universiteit van Wageningen. Samen hebben ze gekeken naar de taurinebehoefte van katten.  Taurine is een essentieel aminozuur voor katten en mag niet ontbreken in de voeding van je kat. Daarom heeft Miss Purfect snacks die perfect aansluiten bij het dieet van je kat.

Taurine, wat is dat?

Wist je dat taurine een essentiële voedingsstof is voor je kat? Essentiële voedingsstoffen worden niet zelf of onvoldoende aangemaakt door het lichaam, maar zijn wel nodig voor processen in het lichaam van onze huistijgers. Een tekort aan taurine kan problemen veroorzaken aan de ogen en aan het hart. Het is dan ook belangrijk dat er in de voeding van je kat genoeg taurine zit. Miss Purfect heeft in samen met de katten veterinair nauwkeurig gekeken naar de taurinebehoefte van katten en hun recepturen daarop aangepast.

Symptomen

Een te kort aan taurine kan problemen aan het oog veroorzaken en effect hebben op de werking van het hart. Wanneer het oog aangetast wordt, kan het zijn dat je kat sprongen ‘mist’, tegen meubels of andere dingen aanloopt of van jou schrikt. Symptomen die wijzen op hartkwalen kunnen zijn sloomheid, benauwdheid en een slechte eetlust.

Herken je een van deze symptomen? Raadpleeg altijd een dierenarts om de oorzaak vast te kunnen stellen!

Katteninfo!

Vroeger overleden veel katten aan een taurine te kort doordat dit nog niet werd toegevoegd aan kattenvoer. Over het algemeen wordt taurine nu in een gezonde hoeveelheid toegevoegd aan kattenvoeding, maar herken je symptomen bij je kat die kunnen duiden op een taurine te kort? Raadpleeg dan altijd je dierenarts.

De snacks van Miss Purfect

De snacks van Miss Purfect zijn met de grootste zorg samengesteld, onder andere op basis van de taurinebehoefte van katten. Er zijn verschillende smaken, elk met een ander extra gezondheidsvoordeel. Ontdek ze in onze webshop!

Medicijnen geven?

Soms is het nodig om je kat medicijnen toe te dienen. Dat is niet altijd even gemakkelijk bij katten. Je kat wilt niet stil zitten, hij glipt uit je armen of verzet zich door zijn nagels even in je armen te zetten. Zowel voor jou als voor je kat kan het toedienen van medicijnen een nare ervaring worden en dat is juist niet de bedoeling. Miss Purfect heeft daar de oplossing voor!

Krijgt je kat medicijnen voorgeschreven door de dierenarts, maar is het geven van deze medicijnen elke keer weer een uitdaging? Bekijk de patés van Miss Purfect om het voor jou en je kat gemakkelijker en leuker te maken!

Makkelijk voor jou én je kat!

Zowel voor jou als je kat is het fijner als medicijnen toedienen gemakkelijk gaat en binnen een paar seconden gedaan is. Als het dan ook nog lekker smaakt, is het helemaal een feestje!

Miss Purfect heeft heerlijke patés om medicijnen op een gemakkelijke manier te geven. Door simpelweg een beetje paté over de medicijnen te smeren zal je kat smakelijk de medicijnen nemen. Leg het medicijn op je vinger of op een lepel met daar overheen genoeg paté en voer het aan je kat. Zorg dat je het medicijn ‘verstopt’, dus dat je kat eigenlijk niets meer van het medicijn ziet.

Meer tips nodig?

Lukt het niet om je kat op deze manier medicijnen te geven? We hebben hier heel veel andere tips op een rijtje om medicijnen te geven aan je kat.

Advies voor je kat

Back to top