• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • 30.000 producten op voorraad
  • Gratis Click & Collect

Ben jij ze al tegengekomen?

Speur onze webshop af naar Vera Vlo, Teun Teek of Bob Bloedluis en maak kans op een kriebel pakket!
Lees hieronder snel verder voor aanwijzingen, over waar je de kriebelbeestjes kan vinden.Vera Vlo

Vera Vlo is een echte plaag. Zij houdt van flink behaarde huisdieren en vindt het leuk om zich vast te bijten en ontzettende jeuk te veroorzaken! Zodra zij haar buikje rond heeft gegeten met bloed, verstopt zij zich in de kieren en naden van je huis. De woonkamer en slaapkamer zijn haar favoriete plekjes, omdat hier veel schuilplaatsen zijn. Zodra je Vera binnen hebt, kom je maar moeilijk van haar af. Het voorkomen van Vera's komst is dus erg belangrijk! Hier lees je hoe je jouw hond of kat beschermt tegen vlooien. Teun Teek

Een echt buitenbeestje, die Teun Teek! Je vindt Teun tussen het hoge gras, bladafval, in bomen en struiken. Vanuit zijn beschutte plekje houdt hij nauwlettend in de gaten of er honden en katten langs komen. Hier heeft hij namelijk een gezonde obsessie mee! Zodra er een passeert stapt hij snel over en nestelt hij zich in hun vacht, op zoek naar een stukje huid om in te bijten. Bescherm je hond of kat tegen teken met deze tips!

 


Bob Bloedluis

Bob Bloedluis is de schrik van elke kippenhouder! Overdag zul je hem amper tegenkomen. Hij bevindt zich dan in de duistere spleten, kieren en gaten van het hok. Ook onder de zitstok, in het strooisel, het legnest of de voerbak kun je hem vinden. Zodra het donker wordt, komt Bob tevoorschijn en slaat hij zijn slag. Wanneer je merkt dat je kippen hun nachthok niet meer indurven en gestrest zijn, weet je dat Bob op de loer ligt. Bloedluis herkennen en verwijderen? In dit artikel lees je alles over bloedluis bij kippen en vogels.

Start met speuren!

Je vindt Vera Vlo, Teun Teek en Bob Bloedluis verstopt op onze webshop. Met bovenstaande aanwijzingen helpen we je op weg, over de locaties van de kriebelbeestjes. Kom je ze tegen? Klik dan op ze en maak kans op een kriebel pakket!

Back to top