Het is weer zomer! Het zonnetje schijnt dus het buitenleven kan weer beginnen. Het is natuurlijk heerlijk om tijdens de zachte zomeravonden buiten in de tuin, op het balkon of terras te zitten. Dit kan met vrienden of familie, maar wat is er nou leuker dan samen met je dier loungen? Lees snel hoe je het perfecte loungeplekje voor je dier kun creëren! 

Loungeplekje voor je hond

Of je nou een schoothondje hebt of een grote stoere viervoeter, samen loungen is altijd een goed idee. Loungen terwijl je hond mee op vakantie is of loungen in de achtertuin, het kan allemaal! Maar hoe creëer je een loungeplekje voor je hond? Of je nou in de achtertuin lounged of op vakantie bent, de K&H Pet Cot House is makkelijk op te zetten en te verplaatsen. Door de ventilatiegaten is de stretcher ideaal voor de warme zomerdagen. Liever een hondenmand? Probeer de Adori Hondenmand Manhattan. De Manhatten heeft dikke randen waar je hond heerlijk tegenaan kan liggen of zijn kop op kan leggen.

Heb jij een hond die echt kan genieten van het loungen? Maak het loungeplekje van je hond dan nog knusser door knuffels neer te leggen. Is je hond liever lui dan moe? Dan is de Adori Luiaard echt wat voor jouw hond! Geen zorgen, ook als je hond een actieve bui heeft vermaakt hij zich met deze knuffel! Is jouw hond juist super actief en een echte jager? Probeer dan de All For Paws Konijnenknuffel. Dit speeltje, in de vorm van een konijn, zal het jachtinstinct van je hond aanwakkeren.

Spetteren!

Tijdens de zomer kunnen de temperaturen flink oplopen. Tijd voor afkoeling dus! Een hondenzwembad is ideaal voor de warme dagen. Zo kan je hond afkoelen, spelen en drinken tegelijkertijd. Het All For Paws Chill Out hondenbad biedt verkoeling en speelplezier door de fontein! Heb je geen ruimte in de tuin voor een zwembad? Probeer dan een koelmat zodat je viervoeter toch kan afkoelen.

null

Een drankje en een hapje!

Houd jij wel van een drankje tijdens het loungen? Deel een biertje met je viervoeter! Met de Snuffle Dog Beer kan je samen met je hond genieten van een verkoelend drankje!
BESTEL ALLES VOOR JE HOND IN DE WEBSHOP

Loungeplekje voor je kat 

Waar denk jij aan bij buitenleven? Kamperen natuurlijk! Je hoeft hiervoor echt niet naar een camping, je hoeft geen tent op te zetten of camper te hebben. Kamperen kan ook met je dier in de achtertuin, net alsof je met je dier op vakantie in eigen tuin bent! Jouw kat ontstresst gegarandeerd in de Adori Kattentent Verano. In deze kattentipi kan je kat zich terugtrekken, slapen of verstoppen. Is je kat geen fan van kamperen in een tent? Loungen in de openlucht is ook een goede optie. Er zijn genoeg leuke kattenmanden die je kat uren aan loungeplezier bieden. Je wordt er bijna jaloers van!

Na al het loungen is het net als tijdens het kamperen tijd voor vermaak. Tijd om te spelen! Probeer bijvoorbeeld een kattentunnel en zet een leuk parcours uit voor je kat. Wil je liever samen de zintuigen van je kat prikkelen? Probeer dan interactief speelgoed!

null

Een lougeplekje voor jou!

Ben je stiekem een beetje jaloers geworden op je kat en wil je zelf net zo’n zachte loungeplek als je dier? Bekijk ons assortiment aan tuinkussens eens! Maak jouw tuin bijvoorbeeld nog groener met de Bestgard Velours kussens in olijfgroen. Zo maak je jouw loungeplek ook een stuk zachter!
BESTEL ALLES VOOR JE KAT IN DE WEBSHOP

Loungen met je konijnen of knaagdieren

Voor konijnen en knaagdieren is een loungeplekje buiten goed te maken. Dit kan in het buitenverblijf van jouw knager, in de kooi, met een knaagdierproof tuin of met je knager aan een harnas met riem. De harnassen van Trixie bieden hier een uitkomst. Deze harnassen zijn geschikt voor ratten, cavia’s, konijnen en grote konijnen en maken dat je knager de hele tuin door kan hupsen maar niet weg kan lopen.

Als je knager na al deze inspanning moe is, is het tijd om echt te gaan loungen. Creëer een knaagparadijsje met een tent, zoals de Adori Iglo Kimmy of de Adori Speeltent Kimmy. Deze twee slaapplekken bieden geborgenheid aan je knager. Ook de Adori Slaapzak Kimmy biedt geborgenheid en urenlang slaapplezier aan jouw knager. Wil je liever een loungeplek voor je knager die makkelijk in een hok of kooi te plaatsen is? Probeer dan de Trixie Relax Mand of het Beeztees Ligbed Knuggy

null

Let op!

In de zon kan het snel te warm worden voor je dier. Konijnen en knaagdieren kunnen vooral slecht tegen warmte. Probeer dus altijd een plekje met schaduw te creëren. Geen schaduw in de tuin? Gebruik dan een parasol om wat verkoeling te bieden! Heb je geen ruimte voor een parasol? Probeer dan de Trixie Koelschijf zodat je dier toch de optie heeft om verkoeling te zoeken.
BESTEL ALLES VOOR JE KONIJN OF KNAAGDIER IN DE WEBSHOP

Loungen met je vogel

Loungen met je vogel? Jazeker! De vleugels van je vogel hoeven niet altijd te flapperen. Met de Beeztees Vogeltent Ami in grijs of groen kan je met je vogel kamperen in eigen huis of achtertuin. De Beeztees Ami is een schuil- en slaapplaats gemaakt van stof en zeegras. De vogeltent is makkelijk op te hangen in de volière en biedt slaap-, lounge- en speelplezier voor jouw vogel! Hiernaast biedt de tent ook schaduw voor je vogel. 

Wil jij een echt vakantiegevoel en even vergeten dat je in de achtertuin bent? Waan je in tropische sferen door de Trixie Kokosnoot aan Sisaltouw ophangen. Deze kokosnoot is gevuld met natuurlijk nestmateriaal en kan met snacks bijgevuld worden. Of ga minigames spelen met je vogel! Spelletjes mogen niet ontbreken op vakantie, dus ook niet tijdens een vakantie met je huisdier in eigen tuin. Het Flamingo Vogelspeelgoed Mini Games biedt urenlang speelplezier met je vogel!

null

Spetteren!

Tijdens een vakantie zijn zwemmen en badderen voor mens en dier een leuke activiteit. Plaats een badhuis voor je vogel zodat je vogel een waterbadje kan nemen. Geef je vogel na het waterbad de optie om een zandbadje te nemen en eindig met de mogelijkheid tot een zonnebad. De dag van jouw vogel kan hierna niet meer stuk!
BESTEL ALLES VOOR JE VOGEL IN DE WEBSHOP