Als we richting het najaar gaan, wordt het weer kouder buiten. Buitenkatten zullen meer naar binnen trekken en daar kun je je huis weer op aanpassen. Want waar hij buiten zijn nagels elke dag aan een boom scherpt, zal hij dat in de herfst & winter vaker binnen gaan doen. In dit artikel lees je hoe je jouw huis weer kat-proof kan maken als jouw kat weer naar binnen gaat!

Een nieuwe kattenmand

In de winter kan het in huis flink koud worden. Zorg dat jouw kat op verschillende plekken in huis een fijne slaapplek heeft. Dit kan gezellig bij jou in bed zijn of op de bank, maar zorg er ook voor dat je kat zijn eigen slaapplek kan creëren. Bij Pets Place vind je een ruim assortiment aan fijne kattenmanden, kussens, wiegjes en ook speciale radiator hangmatjes zodat jouw kat lekker tegen de verwarming aan kan slapen.

BESTEL EEN KATTENMAND IN DE WEBSHOP

Vergeet de krabpaal niet te vernieuwen.

Katten die doorgaans veel buiten komen, scherpen hun nagels ook buiten aan een boom bijvoorbeeld. Als deze katten meer naar binnen gaan, is het noodzakelijk dat je (weer) zorgt voor voldoende krabpalen in huis. Want je wilt natuurlijk niet dat jouw kat zijn nagels in jouw meubels, behang of gordijnen zet! Krabpalen slijten na een tijdje, dus ze zijn een keer aan vervanging toe. In ons assortiment vind je een ruime keuze aan krabpalen, krabtonnen (waar ze ook in kunnen slapen en spelen!) en krabplanken. Een krabpaal, -ton of –plank plaats je op verschillende plekken in huis, zodat jouw kat op zijn gehele looproute zijn nagels kan scherpen.

BESTEL EEN KRABPAAL IN DE WEBSHOP

Zorg voor voldoende kattenspeeltjes.

Katten hebben buiten voldoende uitdaging, doordat ze kunnen spelen en jagen op alles wat ze tegenkomen. Als je kat weer naar binnen gaat, moet je zorgen dat je kat zich niet gaat vervelen. Zorg voor voldoende uitdaging door middel van kattenspeeltjes. Bij Pets Place vind je verschillende soorten: speelballetjes, muisjes, hengels en elektronisch bestuurbaar speelgoed. Daarnaast hebben we ook speciale intelligentie spellen en speeltunnels waar je kattensnacks in kan verstoppen, dit houdt jouw kat lekker lang bezig om de snackjes te vinden!

BESTEL KATTENSPEELGOED IN DE WEBSHOP

Vlooien in de herfst en winter?

Veel mensen denken dat vlooien alleen voorkomen bij warm weer, maar dat is niet zo! Zeker in de herfst en in de winter als je thuis de verwarming lekker hoog aan hebt, kunnen vlooien prima overleven in je woning. Bescherm daarom ook in het koudere seizoen jouw kat (en andere huisdieren) preventief tegen vlooien. Mocht je toch een vlooienplaag in huis hebben, bestrijd deze dan met speciale omgevingssprays tegen vlooien.

BESTEL ANTI-VLOOIENMIDDELEN IN DE WEBSHOP