< Alle categorieën
Huisspinnen

Alles over huisspinnen

Huisspinnen; sommige mensen zien deze dieren liever niet in huis. Toch kan het hebben van spinnen in huis gezond zijn. Dit en meer info lees je hier!


Vogels in de tuin

Welke vogels bezoeken mijn tuin?

In Nederland komen er verschillende vogels in de tuin voor. Wanneer eten vogels in de tuin? En welke soorten tuinvogels komen het meest voor? Lees het hier!


influencer worden

Influencer worden doe je zo!

Hoe kan je influencer worden? Heb jij altijd al gedroomd van duizenden volgers en samenwerkingen met bedrijven? Lees hier hoe dat realiteit kan worden!


Bevriezen vogelpoten in de winter

Bevriezen vogelpoten in de winter?

Bevriezen vogelpoten in de winter? Een belangrijke vraag wanneer de temperatuur buiten daalt! Hier lees je alles over het wondernet van tuinvogels.


Musje

Je tuin herfstklaar maken voor dieren

Vallende bladeren en langere avonden.. Tijd om je tuin herfstklaar te maken voor dieren als egels en vleermuizen met behulp van deze 5 tips!


Vogelhuisjes schoonmaken

Vogelhuisjes schoonmaken

Wanneer ga jij de vogelhuisjes schoonmaken? Zo krijg je meer vogels in de tuin! Maak je vogelhuisje in het najaar schoon en krijg een bewoond nestkastje!


Vogelhuisje bouwen

Je eigen vogelhuisje maken!

Meer vogels in de tuin? Met dit stappenplan bouw je gemakkelijk je eigen vogelhuisje. Gezellig met de (klein)kinderen een middag zoet!


Vogeltjes in de winter

Help tuinvogels de winter door

Help de vogeltjes in de winter! Tuinvogels hebben jouw hulp nodig. Geef voer, zoals strooivoer of vetbollen, op verschillende plekken & lees meer tips!


eekhoorn

Tuindieren in de winter

Help de kikker, eekhoorn, egel en vleermuis een handje in de winter!