< Alle categorieën
Axolotl

De Axolotl: een bijzonder diertje!

Een axolotl is een salamandersoort en leeft alleen in het water; ze komen alleen af en toe even boven om lucht te happen. Lees hier meer over de axolotl!


Supplementen voor honden

Supplementen voor honden

Supplementen voor honden kunnen de gezondheid bevorderen! Lees hier meer over supplementen voor spijsvertering, gewrichten en de huid en tegen stress!


Paarden in de herfst

Paarden in de herfst: minder gras en misschien meer op stal. Waar moet je op letten in deze periode? Met deze tips komen jij en je paard de herfst door!


Dagschema kleine hond

Dagschema van een kleine hond; puppy tot senior

Dagschema van een kleine hond: van puppy tot senior! Is jouw pup 8 of 12 weken, 6 maanden of een stuk ouder? Lees hier het dagschema gericht per leeftijd!


Wandelende tak

Wandelende tak als huisdier

Wandelende takken zijn insecten die lijken op een tak van een boom. Er bestaan meer dan 2500 soorten wandelende takken en bladinsecten! Lees hier meer!


Mijn buren geven mijn kat eten. Kan dat

Mijn buren geven mijn kat eten. Kan dat?

Voer jij wel eens katten die bij jou in de buurt wonen? Is dit wel zo goed voor de buurtkatten en kan dit schadelijk zijn? Lees hier alle informatie!


IJsjes voor je kippen maken

IJsjes maken voor je kippen!

Door ijsjes voor je kippen te maken, help je mee met de verkoeling! Kippen koelen alleen met hun lellen, kammen en poten. Lees hier de leukste recepten!


Likmat voor honden en katten

Likmat recepten voor hond en kat!

Een likmat is een mat met figuren waarbij jouw hond of kat voer uit de hoekjes moet likken. Ken de voordelen van een likmat en maak de beste lekkernijen!


paardenwei

Weer de paardenwei op! Waar moet je op letten?

De paarden na de winter weer op de wei? Dat vergt weidemanagement! Lees alles over het controleren van de paardenwei en over de rantsoenverandering.


Plukwandeling voor je konijnen en knaagdieren

Plukwandeling voor je konijnen of knaagdieren

Ga op plukwandeling voor je konijnen en knaagdieren! Pluk kruiden en planten die konijnen en knaagdieren mogen eten. Lees welke planten jouw dieren lusten!


Niet giftige planten voor paarden

Plukwandeling met niet giftige planten voor paarden!

Doe een plukwandeling voor je paard! Ga op zoek naar niet giftige planten voor paarden, maar herken ook de giftige soorten... Lees meer en pluk erop los!


Supplementen voor vogels

Supplementen voor vogels

Supplementen voor vogels bevorderen de gezondheid. Maar wat voor supplementen bestaan er? En voor functies hebben vitaminen en mineralen? Lees snel meer!


liksteen of likemmer

Likstenen en likemmers voor paarden en veedieren

Likstenen en likemmers zijn een goede toevoeging aan het rantsoen van je paard, schapen, geiten en rundvee. Lees hier over de verschillende likstenen!


Blikvoer voor honden

Natvoer en blikvoer voor honden

Natvoer voor honden komt voor als blikvoer, pouches of kuipjes. Lees meer over verschillende soorten natvoedingen en kies de juiste natvoeding voor je hond!


Dieetvoer hond en kat

Dieetvoer voor honden en katten

Dieetvoer voor honden en katten is meer dan alleen afvallen. Met dieetvoeding kan je een dier preventief of ondersteunend helpen. Lees meer over dieetvoer!


Slijmhuid bij vissen

Verzorging van de slijmhuid bij vissen

De slijmhuid bij vissen is een weerspiegeling van de gezondheid. Lees hier de verzorging en problemen, zoals Witte Stip, van de slijmhuid bij vissen.


Liefs voor je Valentijn

Liefs voor je Valentijn

Wie is jouw Valentijn? Geef een Valentijnscadeau aan jouw Valentijn: hond, kat konijn, knaagdier of vogel! Lees hier de tips voor de liefste cadeaus!


Hondenvoer insecten

Hondenvoer van insecten

Grote kans dat in steeds meer soorten hondenvoer insecten te vinden zijn! Hondenvoer op basis van insecten is hypoallergeen & duurzaam. Lees meer voordelen!


Giftig voor konijnen en knaagdieren

Wat is giftig voor konijnen en knaagdieren?

Wankelt jouw knager of heeft hij diarree? Lees dan hier wat er giftig is voor konijnen en knaagdieren en wat je moet doen als je knager is vergiftigd!


Oude kat

Oude kat verzorgen; wanneer is mijn oude kat senior?

Jouw oude kat heeft nu hij senior is meer verzorging en aandacht nodig. Maar hoe kan je dit herkennen en hoe maak je het voor je oude kat zo fijn mogelijk?