Wat is jouw vraag?

Het beste advies van de experts van Pets Place Boerenbond

Hoeveel slaapt een puppy

Hoeveel slaapt een puppy?

Hoeveel slaapt een puppy? Een veelgestelde vraag bij nieuwe puppy eigenaren! In dit artikel krijg je antwoord op al je slaapgerelateerde puppyvragen!


Hondentrainingen

Hondentrainingen; leuk en leerzaam voor baas en beest!

Hondentrainingen volg je op een hondenschool of vereniging. In dit advies lees je alles over gehoorzaamheidstraining, agility, hondensport. speuren en meer


De kat gaat weer naar binnen

De kat gaat weer naar binnen

Wanneer het kouder wordt, dan is je kat weer meer binnen. Maak je huis daarom katproof!


Puppy aan een rode riem tijdens puppycursus

Puppycursus! Wat is het en waarom moet ik dit volgen?

Tijdens een puppycursus leren puppy’s om te luisteren en socialiseren. In dit advies van Pets Place lees je alles over puppycursussen, hondenscholen en meer.


Baarmoederontsteking bij honden

Baarmoederontsteking bij honden

Baarmoederontsteking bij honden, ofwel pyometra, maakt een hond ziek en is dodelijk. Symptomen zijn sloomheid en koorts. Lees hier meer over de ontsteking.


Grasaren hond

Grasaren bij honden

In de zomermaanden liggen grasaren op de loer! Grasaren kunnen gevaarlijk zijn voor jouw hond! Lees in dit advies alles over grasaren bij honden!


dementie bij honden

Dementie bij honden

Dementie kan ook bij honden voorkomen. In dit advies geven je alle informatie over dementie en wat dit kan inhouden voor jouw trouwe viervoeter.


Hond puberteit

Je hond in de puberteit

Hond in de puberteit? Voorkom ongewenst gedrag tijdens deze periode! Lees meer over de twee fases, de leeftijd, het gedrag en duur van de puberteit.


Hond chippen

Je hond of kat chippen!

Je hond of kat chippen is erg belangrijk, ontdek in dit adviesblog waarom het zo belangrijk is en bekijk de kosten van het zetten van een chip!


Hond met hondenpuzzel

Hondenpuzzels voor volwassen honden en puppy’s

Wil jij het denkvermogen en de creativiteit van je hond stimuleren? Dan kun je jouw trouwe viervoeter uitdagen met een hondenpuzzel van Pets Place!


Ademhaling, hartslag en temperatuur van de hond

Ademhaling, hartslag en temperatuur van de hond

De ademhaling, hartslag en temperatuur van de hond geven een goed beeld van de algehele gezondheid. Benieuwd hoe je het zelf kan checken? Lees het hier!


Loopsheid hond

Loopsheid bij honden

Loopsheid bij honden komt je tegemoet wanneer je een teef hebt. Herken de voortekenen en weet wanneer je hond vruchtbaar is met dit advies van Pets Place!


vachtvoorbereiding hond pets place

Voorbereiding van de vacht van de hond voor het scheren

Het vachttype, wassen, drogen en benodigdheden zijn belangrijk voor je gaat scheren. Voorbereiding van de vacht van jouw hond voor het scheren is daarom geen overbodige luxe. Lees ons advies alles over de juiste voorbereiding.


Onkruid verwijderen met azijn

Schoonmaakazijn in de tuin gebruiken; kan dat?

Groene aanslag en onkruid verwijderen met azijn. Schoonmaakazijn wordt hier het meeste voor gebruikt, maar is dit wel verantwoord? Lees hier meer over!


Je hond mee naar België!

Vakantietijd? Neem je hond mee naar België! Van wandelen in de Belgische Ardennen tot de Belgische kust. Kwispelend plezier! Pak koffers in en lees de tips!


Mijn buren geven mijn kat eten. Kan dat

Mijn buren geven mijn kat eten. Kan dat?

Voer jij wel eens katten die bij jou in de buurt wonen? Is dit wel zo goed voor de buurtkatten en kan dit schadelijk zijn? Lees hier alle informatie!


IJsjes voor je kippen maken

IJsjes maken voor je kippen!

Door ijsjes voor je kippen te maken, help je mee met de verkoeling! Kippen koelen alleen met hun lellen, kammen en poten. Lees hier de leukste recepten!


Vogel in de zomer

Je vogel in de zomer verzorgen

Hoe verzorg je jouw vogel in de zomer? Naast hitte, zijn vogels in de zomer ook in de rui! Lees hier hoe je extra aandacht tijdens de zomermaanden geeft!


Waarom paarden zweten

Waarom paarden zweten!

Staat jouw paard wel eens te zweten in de wei? Geen reden tot paniek! Lees snel waarom paarden zweten en hoe jij jouw paard kan ondersteunen!


Likmat voor honden en katten

Likmat recepten voor hond en kat!

Een likmat is een mat met figuren waarbij jouw hond of kat voer uit de hoekjes moet likken. Ken de voordelen van een likmat en maak de beste lekkernijen!


Airco kopen

Airco kopen? Let op deze dingen!

Wil je een airco kopen? Je zal erg blij zijn met je beslissing! Ga je voor een mobiele airco of een vaste airconditioning? Lees alle tips voor de aankoop!


Loungeplekje voor je dier

Een loungeplekje voor je dier!

Het buitenleven kan beginnen! Tijd om een loungeplekje voor je hond, kat, vogel of knagers te creëren. Bekijk hoe jij een paradijs voor je dier kan maken!


Boodschappenlijstje voor het aquarium

Boodschappenlijstje voor het aquarium

Voordat je vissen kan aanschaffen, moet je je goed voorbereiden. Lees in dit boodschappenlijstje wat jij allemaal nodig hebt voor het aquarium!


Kat mee op vakantie

Je kat mee op vakantie

Neem jij je kat mee op vakantie? Aan welke regelgeving moet je voldoen en wat moet je mee op vakantie nemen? Lees hier alles voor je perfecte vakantie!


Knaagdieren en konijnen mee op vakantie, of toch niet

Vakantie-checklist voor konijnen en knaagdieren

Gaan knaagdieren of konijnen mee op vakantie of blijven ze thuis (bij een oppas)? Zorg voor de juiste voorbereiding met deze vakantie-checklist! Lees meer!


Jacuzzi onderhoud

Jouw jacuzzi onderhouden doe je met deze tips!

Wanneer jouw jacuzzi onderhouden is, kan je uren bubbelen. Wil jij jouw jacuzzi schoonmaken? Bekijk de volgende tips en geniet van het schone, warme water!


Regenton aansluiten

Regenton aansluiten

Wil je een regenton aansluiten? Zorg voor een vulautomaat en een zaag en maak je regenpijp klaar om honderden liters water op te vangen! Lees hier meer.


Parasol kopen doe je bij Pets Place Boerenbond

Parasol kopen; waar moet je op letten?

Je wilt een parasol kopen! Wil je een grote parasol kopen of heeft jouw terras voldoende aan een halve parasol? Lees hier alles over parasols kopen!


Vakantie in Luxemburg met hond

Vakantie in Luxemburg met je hond

Vakantie in Luxemburg met hond? Dat kan! Wandelen in de bergen of een citytrip? Leer alle hondvriendelijke plekken van Luxemburg kennen door snel te lezen!


Hond mee naar Zwitserland

Je hond mee naar Zwitserland nemen!

Met je viervoeter genieten van prachtige uitzichten, spetteren in meren of een avontuurlijke rit met de gondel ervaren? Bekijk hier waar je aan moet denken als jij je hond mee naar Zwitserland neemt!


Hond mee naar Noorwegen

Hond mee naar Noorwegen!

Wil jij graag je hond mee naar Noorwegen op vakantie nemen? Aan welke regelgeving moet je voldoen en wat kan je allemaal met je hond in Noorwegen doen?


Vakantie Oostenrijk met hond

Vakantie in Oostenrijk met je hond!

Vakantie in Oostenrijk met je hond? Dan moet je wandelen in de bergen of zwemmen in de meren! Lees hier de leukste tips voor een beestachtige vakantie.


Hond mee naar Denemarken

De hond mee naar Denemarken op vakantie!

Wil jij samen met je hond natuur snuiven of cultuur snuffelen? Neem dan je hond mee naar Denemarken! Lees snel wat Denemarken jou en je hond kan bieden.


Hond mee naar Italië

Hond mee naar Italië nemen!

Gaat je hond mee naar Italië? Wees goed voorbereid! Wat heb je nodig om het land in te mogen en welke dogtivities kan je doen? Lees hier dé tips van Italië!


terras zomerklaar

Je terras klaarmaken voor de zomer!

Je tuin en terras helemaal klaar maken voor de zomer? Dat doe je aan de hand van deze tips!


Hond mee naar Zweden

Hond mee naar Zweden!

Je wilt graag je hond mee naar Zweden nemen op vakantie, waar moet je allemaal aan denken en wat kan je in Zweden met je hond doen? Lees alle tips hier!


Hond mee naar Duitsland

Hond mee naar Duitsland nemen!

Gaat je hond mee naar Duitsland? Dan zijn er genoeg plekken waar je vakantie kan vieren! Wandelen in het Zwarte Woud of een citytrip? Lees hier dé tips!


Hond mee naar Frankrijk

De hond mee naar Frankrijk!

Gaat je hond mee naar Frankrijk? Gezellig! In Frankrijk kan je hond wandelen in de bergen, spelen op het strand of op citytrip. Lees hier de leukste tips!


Vakantie met hond in Nederland

Vakantie met hond in Nederland

Op vakantie met hond in Nederland? Maak er een mooie tijd van! Waar vier je vakantie? Zeeland met hond of in een vakantiehuisje in Limburg? Lees alle tips!


Husky Kam

Borstels, kammen en tondeuses voor je hond en kat

Er bestaan veel verschillende soorten borstels en kammen die je voor je huisdier kan gebruiken. Maar met welke vachtverzorgingstools houd je de vacht van je hond of kat in optimale conditie?


Adderbeet, hond op de Veluwe

Wat moet je doen bij een adderbeet bij je hond?

Pas op voor de adderbeet! Honden (en mensen) kunnen flink last krijgen van de beet van de Vipera berus. Lees en verklein de kans op een beet van een adder!


epilepsie hond

Epilepsie hond; wat is het?

Epilepsie hond, een aandoening in de hersenen. Lees alles over wat het inhoudt en wat jij als baas kan doen voor, tijdens en na een epileptische aanval!


influencer worden

Influencer worden doe je zo!

Hoe kan je influencer worden? Heb jij altijd al gedroomd van duizenden volgers en samenwerkingen met bedrijven? Lees hier hoe dat realiteit kan worden!


Yoga bij dieren

Yoga bij dieren

Yoga bij dieren, kan dat? Honden, katten, konijnen, knaagdieren, vogels en paarden kunnen bepaalde yoga-poses aannemen, maar wat betekenen deze houdingen?


paardenwei

Weer de paardenwei op! Waar moet je op letten?

De paarden na de winter weer op de wei? Dat vergt weidemanagement! Lees alles over het controleren van de paardenwei en over de rantsoenverandering.


Plukwandeling voor je konijnen en knaagdieren

Plukwandeling voor je konijnen of knaagdieren

Ga op plukwandeling voor je konijnen en knaagdieren! Pluk kruiden en planten die konijnen en knaagdieren mogen eten. Lees welke planten jouw dieren lusten!


Niet giftige planten voor paarden

Plukwandeling met niet giftige planten voor paarden!

Doe een plukwandeling voor je paard! Ga op zoek naar niet giftige planten voor paarden, maar herken ook de giftige soorten... Lees meer en pluk erop los!


Wandelkleding

De perfecte wandelkleding tijdens de hondenwandeling

Wat voor wandelschoenen en jas zijn nodig tijdens een wandeling? Lees hier meer over wandelkleding en hoe je hippe wandelkleding matcht met jouw hond!